úterý 26. prosince 2017

Vízum do indie cena

Postup vyřízení víz do Indie Jak si vyřídit turistické vízum do Indie ? Zajímavé je, že stránky Indické Ambasády v České Republice jsou pouze v angličtině a ne v jazyce země, které poskytují placené služby, tedy v češtině. Pokud žadatel o vízum plánuje v průběhu pobytu v Indii vycestovat ze země a opět se do ní vrátit, musí na tento fakt upozornit indické velvyslanectví vystavující vízum , náležitě své cesty zdokumentovat (letenky, vouchery apod.) a požádat o vyznačení možnosti dvou, případně tří nebo neomezeného počtu (multiple) vstupů do Indie do cestovního dokladu. Podmínky indického elektronického víza (e-VISA) 02.


V tomto článku najdete informace o podmínkách, za kterých lze žádat, obdržet a cestovat do Indie na indické elektronické vízum e-VISA. E- VÍZUM do Indie vyřízeno do až dnů.

Pro vstup na území Indie je pro občany České republiky nutné mít platné vízum , které vyrízuje naší agentura Felida online. Vízum do Indie je možné vyřídit na velvyslanectví Indie v Praze nebo, za splnění určitých podmínek, lze vízum vyřídit online. Bliží informace k elektronickým vízům najdete v textu níže - bod 3) Upozornění: od 19. Naše vízové oddělení pro vás vyřídí turistická, služební a také tranzitní víza do Indie.


E- vízum , doba schválení do hodin. E-víza do Indie , pokud cestujete letadlem nebo lodí. Schválení či nechválení žádosti o vízum se dozvíte skrze Check your Visa Status na stránce klasických víz do Indie. Váš cestovní pas s vlepeným vízem si poté vyzvednete opět na ambasádě, a to ve všední dny mezi 16:a 17:00.


Vybavenie víz do Indie trvá maximálne tri dni, alebo hodín.

Pre porovnanie, víza do Thajska Slovákom netreba, stačí prísť na letisko a dostaneš pečiatku. Snáď podobný systém časom zavedie aj India. Pro vyřízení služebního víza do Indie potřebujete tyto dokumenty: Nutné doložit vyplněný business form.


Pro business vízum (pouze pro návštěvy veletrhů, výstav, jednání a podobně) zvací dopis z Indie (stačí faxovou kopii) a vysílací dopis od české firmy (originál). Platí se platební kartou po vyplnění žádosti. O e-víza jsem nikdy nežádal a tak s nimi nemám osobní zkušenost. Turistické vízum do Indie si lze zařídit na indické ambasádě v Praze, nicméně mnohem rychlejší, komfortnější a levnější varianta je tzv.


Indie (e- vízum ), které pro vás rádi zařídíme. Tento druh víza má několik omezení (viz níže), přesto cestujících do Indie jej může bezpečně využít. Pokud budete cestovat do Indie , tak budete potřebovat elektronická víza do Indie.


Visa si vyřídíte prostřednictvím internetu. Do Indie je možno dovézt max. Na věci osobní potřeby se clo nevztahuje.


Nejedná se o předměty, které by běžný cestovatel nosil jen tak v batohu. Vyřízení klasického víza trvá týden za předpokladu, že. Koľko krát je možné takto požiadať o e-visa? Musím e-visa využiť okamžite po obdržaní? Nie, od udelenia e-visa začne plynúť dňová lehota v rámci ktorej môžete vstúpiť do Indie kedykoľvek.


Vízia do Indie nie je možné vybaviť na hraničných priechodoch ani letiskách, pri návšteve Indie tak musíte spraviť vopred.

Najskôr je potrebné vyplniť elektronickú žiadosť a potom s vytlačenou žiadosťou zájsť na indickú ambasádu v Bratislave, ktorá je otvorená každý deň. Praktické tipy, ktoré ti uľahčia cestovanie do Indie na vlastnú päsť. Informácie o vízach, doprave, ubytovaní, jedle, internete, peniazoch.


Skúsenosti zozbierané počas dvojmesačnej ceste po krajine.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky