pátek 15. prosince 2017

Cesty ke světlu

CESTY K SOBĚ – internetové vysílání. Dajána, zvukové lázně. Nekonečné proměny vesmíru. Multimediální programy pro radost, pohodu s terapeutickými účinky. Jsou to unikátní proměny syntézy obrazových kompozic Zdeňka Hajného a snímků hvězd a vesmírných objektů z NASA a ESA.


Bohyně Koliada stráží období přechodu z tmavé do světlé poloviny roku, je bohyní zimního slunovratu, času zastavení a ponoření se do hloubek klidu a ticha.

Každý jeho krok ho ale vede na strmější, ještě kluzčí úseky cesty. Chodidlo bolestivě naráží na špičaté kameny a nenachází žádnou oporu, klouže a sjíždí a nepostupuje kupředu. Hustším a hustším se poté stává křoví. Zapletené výrůstky se vinou od stromu ke stromu a blokují jakýkoli výhled.


Cesty ke světlu Zdeňka Hajného. Průřez vývojem mystické malby posledního půlstoletí v průběhu tří. Netradiční umělecký interiér s obrazy a světelnými.


Tentokráte se představuje tvorba již nežijícího autora Lubomíra Zeidlera od.

V předvánoční době jsme se rozhodli objevit zcela jiný směr wellness a vydali jsme se na cestu ke světlu. It covers the art of this artist and includes Cristal caffetery used for spiritual lectures. Asked in Pakistan When was Lahore Ke Rang Hari Ke Sang created? Je jediná svého druhu ve světě, jenž má prostředí tvořeno měnícím se osvětlením.


Nemusíte být pouhým divákem. Můžete se stát součástí obrazu a rozvíjet svou tvořivost a fantazii. Cesta partnerství Prožitkové vzdělávání pro všechny, kteří chtějí propojit teoretické a praktické znalosti, pochopit a prožít si souvislosti mezi Nebem a Zemí a najít své místo v životě a potom své zkušenosti a prožitky šířit dál. Drtikol a Hajný za mystériem tvorby: Karel Funk. Sign in to disable ALL ads.


Thank you for helping build the largest language community. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond. Tento pin objevil(a) Mandaly z Magdaly. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Uložil(a) Jana Pišťáčková.


Get without the ads. Skip trial month free. Cesta ke Světlu Od Susanne Schwartzkopff Veliká světová cesta vede skrze nivy stvoření, nahoru do říše Světla.


Pokrývá ji jasný lesk, který dopadá z bran věčnosti.

Mnohé cesty do ní ústí ze všech světů. Krátké i dlouhé cesty jsou mezi nimi, přímé i propletené. Ale všechny mají jede.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky