středa 27. prosince 2017

Čínské velvyslanectví

Velvyslanectví Čínské lidové republiky. R míní, že pražský magistrát poškozuje zájmy Číny týkající se Tchaj-wanu či Tibetu, vyzvalo ho, aby to nedělal a jednal ve prospěch společných zájmů obou národů. Pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti) reagoval, že pražská koalice. Praze „Vyzýváme magistrát hlavního města Prahy, aby co nejdříve změnil svůj přístup, přizpůsobil se trendu současného vývoje a historického pokroku a vrátil se zpět na cestu, která podporuje rozvoj bilaterální vztahů.


Praze kritizovalo české politiky a další instituce, kteří se v poslední době v vyjádřili k dění v Hongkongu a podpořili účastníky tamních protestů.

Podle ambasády se protesty zvrhly „v extrémní násilí“. Názory zastánců demonstrantů považuje velvyslanectví za chybné a za vměšování do vnitřních záležitostí Číny. Vyzvalo ho, aby to nedělal a „jednal ve prospěch společných zájmů obou národů“. Podle pražského primátora Hřiba ambasáda zbytečně směšuje. R označilo informace o „tzv.


Vyhrazuje si právo podniknout další kroky. Hřiba zbytečně směšuje do vztahy mezi městy s vysokou politiku, míchá jablka s hruškami.

Chceme napravit chybu svých předchůdců a vyjmout politickou deklaraci ze smlouvy o sesterských městech Prahy a Pekingu právě proto, že záležitost politických vztahů se zahraničními státy je téma pro zahraniční politiku naší vlády, napsal ČTK. Reaguje tak pravděpodobně. Praha poškozuje spolupráci 27. Praze se ohradilo proti vyjádřením některých českých politiků a institucí o Hongkongu. Při protestech v Hongkongu se podle ambasády odehrává extrémní násilí, které překročilo rozsah pokojných demonstrací.


Od konce října už je lidé nevyřídí na čínské ambasádě v pražské Bubenči, ale ve speciálním vízovém centru v Karlíně. Tématu se věnuje Radiožurnál. Americká vlajka stažená na půl žerdi na americkém velvyslanectví v Hongkongu, výraz úcty k obětem bombardování Dne 7. Jugoslávie ze strany NATO k zasažení čínské ambasády v Bělehradě , při kterém zahynuli tři čínští novináři.


Na pozemek velvyslanectví naházeli přes plot deštníky a papírové krysy se vzkazy jako Svobodu Tibetu nebo Svobodný Hongkong. Rozhodnutí radních hlavního města o vypovězení sesterské smlouvy mezi Prahou a Pekingem označilo čínské velvyslanectví v Česku za narušení důvěry a poškození čínsko-českých vztahů. Harbinu, hlavním městě severovýchodní čínské provincie Heilongjiang (Chej-lung-ťiang).


Hlavním cílem spolku Czech - China Centrum je rozvíjení činnosti směřující k podpoře a všestrannému rozvoji styků mezi občany a organizacemi České republiky a Čínské lidové republiky na úseku podnikání, zaměstnávání, ekonomického rozvoje, vědy, techniky a umění, studia a vzdělávání, překladatelství a. O vztazích české metropole. První reakce premiéra přišla až 27. A to poté, co příspěvek čínské ambasády vyvolal rozruch nejen v mediích ale také v řadách veřejnosti.

Kritiky se dočkal také od opozičních politiků. Reakce Andreje Babiše přišla až 4(!) dny po schůzce. Pro iRozhlas řekl, že vyjádření Jianmina „bylo nestandardní“. Následně sloužila budova do konce šedesá-tých let Institutu pro politiku a hospodářství, potom jako správní budova Správy služeb diplomatickému sboru československého ministerstva zahraničních věcí.


Mnoho volných pokojů za skvělé ceny. Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu. Hodžově náměstí před Prezidentským palácem v Bratislavě, kdy došlo k potyčkám mezi Číňany, kteří přišli vítat svého prezidenta, a aktivisty za lidská práva, kteří přišli upozornit na alarmující a rozsáhlé porušování lidských práv v. Kodani dnes vyzvalo dánský deník Jyllands-Posten, aby se omluvil za zveřejnění obrázku čínské vlajky, na níž je místo pěti žlutých hvězd vidět nakažlivé viry. Informovala o tom agentura Reuters. Karikatura čínské vlajky se objevila v pondělním vydání dánského listu pod titulkem Koronavirus.


Rada hlavního města Prahy se 7. Jako první krok vaší cesty do Číny je velmi důležité dostat čínské cestovní vízum. Zahraniční přátelé, kteří chtějí cestovat do Číny, musí přijít na čínské velvyslanectví v zahraničí a požádat o cestovní vízum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky