pátek 15. prosince 2017

Prodej firmy se zaměstnanci

Platí, že zaměstnanci jsou vždy součástí firmy , která se o ně musí postarat. Pokud zaměstnavatelé přecházejí spolu se zakoupenou firmou, je třeba učinit zadost určitým. Otázka pro právní poradnu: Dobrý den. Firmu, kde pracuji, bude kupovat jiný subjekt - se všemi závazky i lidmi.


Všem zaměstnancům by měl pokračovat pračovat pracovní p. Coby majitel firmy , případně fleetový manažer, máte možnost nabídnout odprodej firemního auta zaměstnancům.

Prodej ojetého firemního auta zaměstnanci. Jedná se o poměrně běžnou praxi. V některých společnostech mají dokonce zaměstnanci , kteří firemní auta používají, na ně (psané či nepsané) předkupní právo. Cena firmy přitom vychází ze stavu prodávané společnosti a promítá se do ní také obor, ve kterém působí. U společností zabývajících se prodejem služeb hrají největší roli stálí zákazníci, značka, kvalifikovaní zaměstnanci a ziskovost v předchozích letech.


Vašemu dotazu nám dovolte sdělit následující. Prodejem podniku se rozumí prodání celého podniku, tj. Občanského soudního řádu.

Právní poradna online. Poptávka právní právní služby. Telefonická právní poradna. Vyhledávání v otázkách. Zodpovězené otázky Nezodpovězen.


Odesláním formuláře souhlasíte se zasíláním pravidelného newsletteru formou e-mailu a se zpracováním osobních údajů společností InBase s. A proto si můžete být jistí, že jsme ti praví pro prodej Vaší firmy. Dbáme na citlivost informací. Zaměstnanci , konkurence ani zákazníci se předčasně nic nedoví. Jsme vždy na Vaší straně. Transakce ( prodej firem) mají různé podoby např.


Možná ten čas a energii už nemáte a potřebujete předat žezlo někomu mladšímu, kdo se postará o další prosperitu firmy. Firma se sídlem na Moravě a působností po celé ČR od založení rostla a byla zisková, EBITDA se v posledních letech pohybuje přes mil. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Předvánoční setkání se současnými i bývalými zaměstnanci firmy.


Vedení obchodní společnosti ROBOTERM spol. Chotěboř organizuje každoročně ke konci roku setkání jak s bývalými, tak i současnými zaměstnanci firmy.

Ani letošní rok neby vyjímkou. U tohoto hodnocení bohužel zatím nevíme na 1 , že dotyčný ve firmě opravdu pracuje, nebo pracoval. Toto hodnocení mohli napsat třeba zaměstnanci , kteří nepoužívají nebo už vrátili pracovní e-mail. Musíme je tedy ověřit jiným způsobem. Nechceme jim však brát prostor se vyjádřit.


Ušetřete si dlouhý proces založení firmy a kupte si hotovou ready made společnost. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba BAUMA MB s. STAVEBNINY DEK, UNIPRO Zábřeh,. Pomůžou tím ostatním lidem vybrat si zaměstnavatele, jehož firemní kultura jim bude sedět nejlíp, a kde budou spokojení.


Firmy očima zaměstnanců Atmoskop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky