úterý 26. prosince 2017

Ready made evropská společnost

Praha, Brno Odmítnutí právní odpovědnosti: Tento web neposkytuje rady právního ani jiného charakteru a neměl by být takto vnímán. Přes naši snahu aby byli poskytované informace a údaje co nejaktuálnější a nejpřesnější, nepřijímáme jakoukoli právní zodpovědnost za jejich obsah. U nás nepotřebujete základní kapitál 120.


Zatímco Vám by založení evropské společnosti zabralo několik týdnů až měsíců, námi nabízené ready made evropské společnosti jsou ihned k dispozici. Aktuálně nabízíme tyto ready - made evropské akciové společnosti ( SE ): Walsenburg SE - evropská společnost (SE) - ready - made evropská akciová společnost , člen představenstva, akcionář ČR, člen dozorčí rady, společnost zapsána do obchodního rejstříku v r. Tato společnost je založena pouze za účelem dalšího prodeje.

A v tomto ohledu je skvělou volbou právě evropská společnost , označovaná též jako SE. Získejte ready made společnost za výhodných podmínek. Specializujeme se na prodej ready made s. Samotné založení představuje nesmírně náročný, striktně regulovaný administrativní proces, který vyžaduje existenci mezinárodního prvku. Výhodou odkupu ready - made evropské společnosti je skutečnost, že se jejím vlastníkem může stát i osoba, která z důvodu výše uvedeného omezení založit evropskou společnost nemůže, anebo by to pro ni bylo neúnosně nákladné a komplikované. Pokud jste snad o tomto novém trendu ještě neslyšeli, nebo absolutně nemáte ponětí, o čem zde bude řeč, pak názorně poslouchejte.


Ready made evropská společnost – česká zkratka ES nebo E. E (z latinského názvu Societas Europea) je společnost , která byla vytvořena výhradně za účelem jejího prodeje koncovému zákazníkovi. Ready - made je již založená (předzaložená) společnost , která je zapsaná v obchodním rejstříku.

Nikdy však nepodnikala a její historie je naprosto čistá. Takovou společnost můžete bez obav zakoupit a začít prakticky ihned podnikat. Nejoblíbenějšími právními formami při založení společnosti v Česku je společnost s ručením omezeným a akciová společnost.


Ale víte, že můžete své firmě dodat větší prestiž? V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou H 9 Krajský soud v Hradci Králové. Evropská akciová společnost - SE. V českém kontextu se můžete někdy setkat s ready made ES či E. Prodávaná společnost SE nikdy nepodnikala a nemá žádné závazky. Při prodeji SE poskytujeme 1 záruku bezdlužnosti.


Zpráva z centrální evidence SDH: Vážení kolegové,. Tak neváhejte a využijte. Obchodní společnosti, které jsou založeny pro následný prodej. Patří sem akciová společnost , společnost s ručením omezeným a evropská společnost. Takovéto společnosti nemají žádné závazky, nikdy na ně nikdo nepodnikal.


Mají splacený základní kapitál a jsou připraveny k převodu na nového majitele do hodin. Nemusíte trávit volný čas po úřadech a společnost může být vaše do několika hodin! Může mít sídlo v jakémkoliv členském státě EU a má možnost přesunout své sídlo do jiného členského státu bez přerušení právní kontinuity společnosti – dochází jen ke změně legislativy, kterou se společnost řídí. SE je synonymem celoevropské prestiže a důvěryhodnosti, kterou byste jako národní akciová společnost u svých zahraničních obchodních partnerů získávali jen těžce a velmi zvolna.


Ready - made společnost není nic jiného než klasická obchodní společnost s tím rozdílem, že nevyvíjí žádnou podnikatelskou aktivitu, je tzv.

Vás – skutečného podnikatele. Z tohoto důvodu se někdy ready made společnosti nazývají předzaložené společnosti. Koupě ready - made společnosti umožňuje nejrychlejší způsob začátku podnikání, k jejímu pořízení zpravidla stačí jedna schůzka a podnikat můžete začít již do hodiny! Ke koupi je potřeba mít připraven název společnosti, předmět podnikání a jiné údaje (kontaktujte nás a poradíme Vám) a po podpisu smluv může být ready - made firma Vaše.


Zakoupením společnosti se vyhnete jinak velmi zdlouhavému a nákladnému procesu, přičemž můžete začít okamžitě podnikat. Předzaložená evropská akciová společnost má hned několik výhod. Připravili jsme pro vás další článek na téma evropská společnost.


O založení evropské společnosti jsme již jeden článek publikovali. Dnes se tedy podrobně zaměříme na ready made evropskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky