čtvrtek 28. prosince 2017

Ruská cestovní kancelář

Vděčnými cíli poznávacích zájezdů do Ruska jsou velkoměsta Moskva či Petrohrad. Hlavní město ukrývá Kreml, Rudé náměstí s chrámem Vasila Blaženého a Leninovým mauzoleem, Puškinovo muzeum nebo Treťjakovskou galerii. Zájezdy do Ruska jsou zaměřeny zejména na centra jako je hlavní město Moskva, s více než miliony obyvatel jedno z největších měst světa, Petrohra centrum umění a kultury s jedinečnými památkami jako jsou Petrodvorce či Ermitáž nebo lázeňské město u Černého moře Soči. Ruská kuchyně je velmi bohatá a rozmanitá s dostatkem ryb, drůbeže i zvěřiny, zeleniny a sezónních surovin, jako jsou houby, lesní plody nebo med.


Cestovní kancelář DELUXEA a. Vydejte se s námi na nejkrásnější místa planety: Stačí si vybrat z nabídky stovek pobytových a poznávacích zájezdů do více než 1zemí světa a na všechny kontinenty.

Cestujte s námi za opravdovými zážitky! Doslova mamutia krajina, ktorej osud formovali dve mestá, ležiace v európskej časti Ruska. Ruskí cári z nich riadili krajinu, ktorá svojho času prekročila aj dátumovú líniu. Pozrieme si to najkrajšie z ruskej histórie a načrieme aj do moderného hrdého Ruska , ktoré vstáva z popola a pyšne si stráži svoje miesto vo svete. Vedle již zaběhlých a předpřipravených zájezdů do dalších zemí je naše.


Při poskytnutí základních informací vám tato cestovní kancelář vyřídí všechny „papírovačky“ a veškerou dokumentaci. Při cestě do Ruska si nezapomeňte udělat dvě nebo tři kopie všech vašich cestovních dokladů včetně letenek a pasů, kvůli možné krádeži. Pro vážné zájemce, prosím o co nejdřívější přihlášení.


Pořádáme poznávací zájezdy s kvalifikovanými průvodci po celém světě.

Rovněž zajišťujeme individuální cesty podle požadavků klienta. Zde Vám zařídí všechno kolem cesty. Nejen) do Ruska Nabízíme zajištění letenek do Ruska , vnitrostátních letů, víz, vlakových jízdenek, ubytování a dalších služeb v celé Ruské federaci i dalších zemích bývalého SSSR.


Chystáte-li se tedy do Moskvy, Petrohradu, k jezeru Bajkal, na Kavkaz či Kamčatku, jste na správné adrese. Outdoorové a aktivní zájezdy, dovolená – treking, turistika, cyklistika, horolezectví, zájezdy na motorkách, běžkách i poznávací zájezdy. Pošli nám svůj životopis a neformální povídání o sobě.


Nejlépe něco o tvých zkušenostech, zálibách, dovednostech, znalostech a cokoliv dalšího o čemž se domníváš, že by mohlo být přínosem pro oboustrannou spolupráci. Turistická, služební a pracovní víza do Ruska. Vízum do Ruska , Praha - Karlín. Letenky, ubytování, cestovní pojištění.


Rusko není jen součástí naší minulosti, ale zemí mnoha tváří a bohaté kultury. Poznávací zájezdy, prohlídky ruských měst Vám umožní zažít tuto zemi na vlastní kůži, vidět něco nového. Nabízíme především zájezdy do rakouských Alp (Saalbach, Kaprun, Zell am See) a cestovní služby v Jizerských horách. Sportovní kurzy Nabízíme zajištění sportovního kurzu zaměřeného na vodáctví, horolezectví, turistiku, kola atd.


Brno Veškerý obsah těchto stránek je majetkem společnosti BRENNA s. A přesně to bychom na následujících řádcích rádi udělali, abyste věděli, kdo se vlastně skrývá za názvem Jedeme do Ruska. Pobytové a poznávací zájezdy. Jsme tо nejen my dva - Ondra a Lucka , ale i několik skvělých česky mluvících průvodců, kteří nám pomáhají Vám ukázat krásy Ruska.


Canaria travel je cestovní kancelář specializující se na Kanárské ostrovy.

Díky tomu jsme schopni zajistit služby v takovém rozsahu, že oblasti zájezdů na Kanárské ostrovy nemáme konkurenci. Pokud před odjezdem onemocníte, cestovní kancelář vám může vrátit pouhých ceny zájezdu. Pokud odřeknete třeba den před odjezdem, může vám propadnou celá cena zájezdu. Díky pojištění storna zájezdu můžete získat drtivou část ceny zájezdu nebo letenek zpět, tudíž až se uzdravíte, můžete za získané peníze vyrazit na jiný turnus dovolené.


Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy. Pokud uzavřete smlouvu s cestovní agenturou, ve smlouvě je vždy uvedeno, která cestovní kancelář zájezd pořádá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky