středa 15. listopadu 2017

Vzor pracovní smlouvy

Pracovní smlouva je jednou z nejvíce uzavíraných smluv. Ale ke správnému sepsaní pracovní smlouvy pouze výklad zákoníku práce nestačí. Vzor pracovní smlouvy mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem.


Vzor pracovní smlouvy

Možnost stažení ve formátu MS Word. Na základě pracovní smlouvy dochází mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem ke vzniku pracovního poměru. Zaměstnanec prohlašuje, že jej zaměstnavatel před uzavřením pracovní smlouvy seznámil s právy a povinnostmi, které pro něj z této pracovní smlouvy vyplývají, a s pracovními a mzdovými podmínkami, za nichž má sjednanou práci konat. NOZ stanoví, že není-li právní jednání ( pracovní smlouva) učiněno v písemné formě, kterou stanoví § odst.


ZP , je tato smlouva neplatná. Formulář o velikosti jedné strany rozměrů Astačí vyplnit, vytisknout a poté ho obě strany podepíší. Wor PDF, Open Office Upozornění: výše uvedené dokumety jsou určené především ke studijním potřebám. Pokud některý z dokumentů budete chtít použít, doporučujeme aktuálnost formuláře konzultovat na příslušném úřadu a smlouvy nechat posoudit právníkem. Stáhněte si vzor pracovní smlouvy Do smlouvy patří i označení zaměstnavatele (název, sídlo) a osobní údaje zaměstnance (jméno, bydliště, rodné číslo nebo datum narození).


Stránky Vám poskytují zdarma ke stažení vzory smluv, formulářů a dokumentů. Vzory jsou tříděny do sekcí a kategorií pro rychlé nalzení. Všechny smlouvy a dokumenty můžete volně upravovat a využívat. Snažíme se dbát na kvalitu a stránky jsou průběžně doplňovány.


Změnu pracovní smlouvy můžete kdykoli provést formou dodatku k pracovní smlouvě (v nabídce níže). Jste zaměstnavatel a budete uzavírat pracovní smlouvu nebo chcete, aby váš zaměstnanec pracoval na dohodu? Budete cokoliv prodávat nebo naopak kupovat? Všechny tyto vzory a několik stovek dalších naleznete na tomto webu. Všechny zde uvedené vzory máme roztříděné podle jednotlivých oblastí, pod které vzory spadají.


Vzor pracovní smlouvy

Dohoda o změně pracovní smlouvy Podle ustanovení § zákona č. V této oblasti nenastaly žádné právní změny, proto jsou informace stále aktuální. Obecně řečeno, nebojte se, že byste přišli o svá práva či povinnosti jenom proto, že nejsou uvedená ve smlouvě, neboť to, co není upraveno přímo smlouvou, se řídí právními předpisy (hlavně zákoníkem práce). Vzor dohody o rozvázání pracovního poměru dle § zákoníku práce. Smlouvy o dílo, Smlouvy nájemní, Smlouvy o obstarání, Smlouvy pracovní ,. Vzory smluv a dokumentů všech oborů a úřadů ke stažení zdarma během pár kliknutí. Informace a vzor pracovní smlouvy.


Každý právní vzor je prověřen praxí těchto advokátních. Dodatek k pracovní smlouvě Potřebujete změnit nebo doplnit existující pracovní smlouvu? Použijte tento dodatek.


Vzor pracovní smlouvy

Při provádění změn však dbejte na to, aby nová ustanovení nekolidovala s částmi smlouvy , které se nemění. Zakládá pracovní poměr mezi zaměstnavatel a zaměstnancem. To vše plus vzor pracovní smlouvy ke stažení v tomto článku.


Rozsah pracovní činnosti, stupeň oprávnění jednat za společnost a další podrobnosti jsou specifikovány v Dodatku pracovní smlouvy , který je nedílnou součástí této pracovní smlouvy. Sjednaný obsah této pracovní smlouvy lze měnit, dohodnou-li se zaměstnavatel a zaměstnanec na jeho změně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky