středa 8. listopadu 2017

Siberium src wb

Siberium src wb

Fabrics stretching in all four directions with a double-sided structure bring you windproofness, water resistant and abrasion resistance. Highly breathable, elastic, lightweight and soft. Ideal for all sports and outdoor activities which require unrestricted movement. Látky se strečem do všech čtyř stran s oboustrannou strukturou vám přinesou větru vzdornost, vodě odolnost a odolnost vůči oděru.


Vysoce prodyšný, elastický, lehký a měkký. Ideální pro všechny sporty a venkovní aktivity, u kterých je třeba neomezený pohyb. Materiály a technologie. Látky sa strečom do všetkých štyroch strán s obojstrannou štruktúrou vám prinesú vetruvzdornosť, vodeodolnosť a odolnosť voči oderu. Vysoko priedušné, elastické, ľahké a mäkké.


Lightweight, double-woven fabric and a meshed inlay allow for comfort during movement and breathability. The back lower bottom hem is fitted with anti-slip silicone to. This provides great wind protection while offering breathability to wick away moisture buildup inside the jacket.


Siberium src wb

To protect you from snow the Adisa is finished with a DWR water repellent coating, the jacket is also extremely lightweight and is easily. The inner side of the lower leg and knee is reinforced with a special scalloped material. OPTI-DRY makes the leggings functional, fast drying and breathable and protecting your legs from the cold.


Ladie´s outdoor jacket KILPI JOSHUA-W. Vetruvzdorné, vodeodolné, priedušné a ľahké materiály umožňujú skvelú zbaliteľnosť a voľnosť pohybu. Tento technický materiál eliminuje potřebu další vrstvy a tím snižuje váhu a počet vrstev potřebných k ochraně. The Svalbard jacket features Siberium SRC WB tech to provide a lightweight windproof protection with DWR water repellent coating. With goose feather down insulation the Svalbard will keep you feeling toasty and warm in the cold conditions of the mountain.


Even with the down insulation this jacket has great packability so you can stuff this. This ensures maximum comfort and freedom of movement. It will protect you from the wind as its insulated thus keeping your whole body and shoulders warm. The jacket has reflective elements for maximum visibility.


Other product in the same category ERIS-W DARK BLUE. The Opti-Stretch fabric are highly elastic to provide the best comfort while in motion. SRC HS softshel s rychle schnoucí a prodyšnou vnitřní vrstvou je určen pro veškeré outdoor aktivity. Prvořadě zaměřen na vodě odolnosti více než na prodyšnost.


Poskytuje vynikající vodoodpudivost společně s nízkou hmotností, abyste se při jakékoli aktivitě cítili pohodlně. Nacházíte se na stránce se souhrnem nejzajímavějších článků k tématu Siberium SRC WB. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu v našem magazínu Zdraví a krása, připravili jsme pro vás seznam nejčtenějších a nejoblíbenějších článků s klíčovým slovem Siberium SRC WB , které hledáte.


Na této stránce najdete články, rozhovory, obrázky. Dámské legíny Kilpi Karang představují ideální oblečení na běhání a sportování v chladných dnech. Dámská technická bunda Kilpi Joshua-W je vyrobena z oboustranně natkanného materiálu Siberium SRC WB , který je lehký, prodyšný, větruvzdorný, elastický a odolní vůči oděru.


Siberium src wb

Tato bunda je vhodná především na běh a jiné sportovní aktivity. Látka Opti-Strech je navržena tak, aby udržela pokožku suchou. OPTI-DRY dělá z legínů funkční, rychle schnoucí a velmi prodyšnou svrchní část chránící vaše nohy před chladem. Bunda je v celorozepínací s vysokým límcem a krytem brady.


Dvě hlavní kapsy na zip, rukávy zakončeny elastickou gumičkou, s otvory pro palec, nepromokavé zipy jsou samozřejmostí pro tento. Гама от платове с 4-посочна разтегливост и двустранна структура. Водоустойчива, дишаща и ветроупорна материя.


Siberium src wb

Подходяща за всички спортни дейности на открито. SIBERIUM SRC WB je látkou se čtyřsměrnou elasticitou, a právě. Dámske outdoorové nohavice Kilpi TIDE-W modré 34.


Bundu využijete pri behu alebo pri iných outdoorových aktivitách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky