čtvrtek 2. listopadu 2017

Německý obchodní rejstřík

Evropský obchodní rejstřík Originální verzi stránky (v jazyce příslušného členského státu) provozuje daný členský stát. Sestává z hlavního rejstříku, v němž probíhají záznamy a výmazy právních skutečností (např. pravomoci zastupování orgánů), a sbírky listin, která obsahuje relevantí dokumenty (např. stanovy). Nejdůležitější ustanovení ohledně obchodního rejstříku obsahuje německý obchodní zákoník (Handelsgesetzbuch, ve zkratce HGB). SLEZSKÝ NĚMECKÝ SPOLEK z. Mimo již známého rejstříku německých firem creditreform, je nyní k.

Dokument přináší informace o obchodních rejstřících v Evropské unii - jak o rejstříku EBR na evropské úrovni, tak o rejstřících jednotlivých. To je jedna z jeho hlavních funkcí. Každá osoba může navštívit místní kancelář rejstříku a provést vyhledávání na firmě nebo požádat o podrobnosti o konkrétní německé společnosti.


O německých firmách jsou informace k dispozici na handelsregister. Rejstřík nizozemských firem. O vedení obchodního rejstříku firem se stará takzvaný rejstříkový sou kterým je v drtivé většině případů krajský soud.


Právní poradenství v češtině. Občanské právo, obchodní právo, trestní právo.

Znám jen německý obchodní rejstřík a zpoplatněné nahlédnutí do něj. Jde mi o ten počet zaměstnanců, který bych potřebovala u několika kokrétních firem zjistit,děkuji. Nizozemská registrace společnosti je dokončena zápisem do nizozemského obchodního rejstříku.


Obchodní komora nebo obchodní rejstřík Nizozemska? Pro účely zastupování budete považováni za společnost v Nizozemsku as vynikající pověstí Nizozemska, což vám umožní jednodušší podnikání v Evropě. První se zabývá partnerstvím, živnostníky a registrovanými sdruženími (Vereine) bez základního kapitálu.


S pomocí EBR se můžete dostat k aktuálním informacím o evropských firmách přímo z národních obchodních rejstříků. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat. Německý ovčák v nouzi, z. Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu.


ANGLICKO ČESKÝ SLOVNÍK - ČESKO ANGLICKÝ SLOVNÍK ANGLICKO ČESKÝ SLOVNÍK - ČESKO ANGLICKÝ SLOVNÍK - Nejlepší multimediální slovník v česku od firmy LangSoft s. Vyznačuje se širokou slovní zásobou a dlouhodobý vývoj. Hlavním oborem činnosti je Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny.

Rubrika Právě prohlížíte rubriku. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky. Zatímco o českých společnostech lze z Evropského obchodního rejstříku zdarma získat i další informace, např. Mohlo by se vám také hodit.


Vyhledávání firem podle IČO, vyhledávání IČO firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky