pátek 17. listopadu 2017

Kupní smlouva na auto vzor

Kupní smlouva na auto vzor - zdarma, ověřené a aktuální vzory smluv o koupi auta ke stažení. Vytvořte si kupní smlouvu na auto jednoduše a rychle online. Prodávající prohlašuje a svým podpisem této smlouvy stvrzuje, že předmět prodeje je v jeho výlučném vlastnictví, a že na vozidle neváznou žádná práva a pohledávky třetích osob. Kromě identifikace smluvních stran je klíčovou součástí kupní smlouvy řádná specifikace prodávaného auta a stanovení kupní ceny.


To však nejsou jediné náležitostí kupní smlouvy na auto.

Přesto není na škodu si připomenout, proč takovou smlouvu uzavírat a jaké by měla mít náležitosti. Nejedná se o žádné zapeklitosti. Jednoduchá kupní smlouva musí obsahovat základní údaje. Tato vzorová kupní smlouva na auto je podle občanského zákoníku. Ucelený seznam právních norem (nejen) pro účetní a podnikatele.


Jednak musí být uvedena značka vozidla a jeho typ, barva, rok výroby, SPZ a další údaje. Dále následuje popis stavu vozidla, od počtu najetých kilometrů až po technický stav, včetně záva které jsou dosavadnímu majiteli, tedy prodávajícímu v danou chvíli známy.

U starších automobilů logicky nastávají záva ovšem při koupi se ze závažnějšími problémy smířit nemusíte. It all starts with a conversation. Get your holiday quote today. Závěrečná ustanovení Zaplacením kupní ceny uvedené v Čl. Máme pro vás neprůstřelný vzor vypilovaný právníky.


Pokud se vám to nestalo osobně, dost možná jste už o podobném případu slyšeli. Vedle stočených tachometrů jsou všemožně „zohýbané“ kupní smlouvy na. Kupni smlouva na motocykl ZDE. Při koupi či prodeji vozidla je důležité mít dobře sepsanou smlouvu, která kryje hlavní rizika.


Ve smlouvě nesmí být formulace, že jde o koupi auta tak jak stojí a leží. Tím by se prodávající zbavil. Pokud kupujete auto z druhé ruky a papírování je na vás, kupní smlouva nemusí zabrat více než stránku.


Trvejte však na přesném a podrobném popisu technického stavu auta. Naprostá většina sporů doprovázejících nákup ojetiny totiž vzniká špatným popisem stavu vozu. Německa auto kelly nahradní díly auto recenze auto s automatem bazar aut crossover daktuálně darovací smlouva na auto dopravni nehody aktualne dopravní nehody dnes dopravní nehody včera dopravní situace dopravní značky a jejich význam formulář na převod.


Jde o smlouvu, kterou si můžete sami doma vytvořit nebo stáhnout online ve formátu.

Nemusíte si smlouvu připravovat sám. Vzor kupní smlouvy ke stažení zdarma. Využijte vzor kupní smlouvy na auto , který je ke stažení pod článek.


Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den. Připravili jsme proto pro vás vzor kupní smlouvy na auto , který odpovídá všeobecně akceptovanému standardu. Náš vzor je sepsán podle občanského zákoníku a obecně je tak vhodnější pro fyzické osoby.


Vzor Kupní smlouvy na auto je určen pro ty případy, když potřebujete uzavřít kupní smlouvu na automobil, a to ať již osobní, nákladní, motocykl či přívěsný vozík. Vzor smlouvy je vypracován tak, aby smlouvu mohli uzavřít prodávající a kupující, kteří jsou podnikatelé i nepodnikatelé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky