úterý 28. listopadu 2017

Dohoda o provedení práce 2018 vzor

Vzor dohody o provedení práce. Možnost stažení ve formátu MS Word. Upozornění: Vzorový dokument má obecnou informativní povahu a při jeho použití je třeba brát v úvahu, že každý případ je individuální a vzorová smlouva nepokrývá všechny situace, které mohou v praxi nastat.


Zaměstnanec na dohodu o provedení práce u vás nesmí překročit počet hodin tři sta za jeden kalendářní rok. Smlouvu však lze uzavřít na dobu neurčitou, ale musí být vždy v písemné formě.

Ukončení dohody o provedení. Náežitosti dohody o provedení práce : vymezení práce , místo jejího výkonu doba. Výpověď z dohody o provedení práce (DPP) nemá, na rozdíl od hlavního pracovního poměru, v zákoníku práce speciální ustanovení. Z podstaty DPP vyplývá, že se její provedení váže na dobu určitou, a zákoník práce s jejím předčasným ukončením nepočítá jinak než opětovnou dohodou smluvních stran. Musí být uzavřena písemně, tím se nijak neliší od běžných smluvních vztahů mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem.


Rozdíl mezi těmito dohodami je ale zásadní. Chcete letos pracovat pro zaměstnavatele pouze příležitostně, průměrně hodin měsíčně, nebo ještě méně? Potom připadá v úvahu dohoda o provedení práce.

Do rozsahu práce se započítává také doba práce konaná zaměstnancem pro zaměstnavatele v témže kalendářním roce na základě jiné dohody o provedení práce. Kdo uzavírá dohodu o provedení práce. DPP tedy může uzavřít ten, který pracuje brigádně, a má jednoduše práci.


Rozsah práce , který může být na dohodu o provedení práce vykonáván, je maximálně 3hodin ročně. Potvrďte, prosím, souhlas s obchodními podmínkami. Vaši registraci vyřizujeme v souladu s platnými pravidly o zpracování a ochraně osobních údajů – detailně se s nimi můžete seznámit v Informacích o zpracování a ochraně osobních údajů. Jsou to lidově “dohodáři”, tedy zaměstnanci zaměstnaní na základě dohody o pracovní činnosti (DPČ) nebo dohody o provedení práce (DPP), kterou si zde stručně popíšeme.


Tato dohoda byla uzavřena na dobu určitou, a to do 31. O dalších právech a povinnostech obou smluvních stran platí příslušná ustanovení zákona č. Datum a místo podpisu: xy. V případě, že jste zaměstnaní u více. Ke každé dohodě jsou navíc připojené informace o zákonných podmínkách pro uzavírání doho informace ke zdaňování, příslušné paragrafy a další stručné rady.


Dohoda musí být uzavřena písemně. Výpovědní lhůta u dohody o provedení práce je dnů. Musíte si ovšem dát pozor na to, abyste v jeden týden nepracovali u jednoho zaměstnavatele více než hodin.


Podíváme se jaké jsou výhody a nevýhody dohody o provedení práce , a pro jaké typy práce je vhodná. Pro každého ale můžete pracovat maximálně tři sta hodin za rok.

Odměňování a péče o zaměstnance Motivace a komunikace Ochrana osobních údajů Kolektivní vyjednávání. DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE (§ ZP). Na co si dát pozor a jaký je vzor dohody o provení práce. Pro předpokládaný rozsah práce , který nepřesahuje 3hodin v kalendářním roce, uzavíráte dohodu o provedení.


Mezi toto minimum patří doba, na kterou se smlouva uzavírá, výše odměny a podmínky jejího poskytování, tedy zda bude odměna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky