úterý 13. listopadu 2018

Tim ferriss čtyřhodinový pracovní týden

Rozhodně v částech, kde se zamýšlí nad způsobem života většiny lidí, je to poklad ukazující jiný náhled na věc s množstvím doporučení. Kde kniha trochu ztrácí jsou okamžiky, kdy přechází do manuálu, jak na hodinový pracovní týden. A samozřejmě, přes tvrzení autora, že je možné jeho rady aplikovat i na.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Netvrdí, že je vše jednoduché si takto zařídit, ale. Kniha hodinový pracovní týden patří mezi povinnou literaturu pro jakéhokoli digitálního nomáda.

V knize nabízí návo jak vydělávat peníze na internetu s přístupem minimálního úsilí a. Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoliv a staňte se novým bohatým. To je podtitulem knihy Čtyřhodinový pracovní týden od Tima Ferrisse, která byla přeložena do jazyků a na seznamu nejprodávanějších knih se držela dlouhé roky. Zapomeňte na staré koncepce! Ať jste přepracovaný zaměstnanec, nebo podnikatel lapený v pasti své vlastní firmy, tato kniha vám ukáže cestu k veselejšímu životu.


Knihu Čtyřhodinový pracovní týden a jejího autora Tima Ferrisse vám určitě nemusíme představovat. Našla ale také dostatek odpůrců, kteří tvrdili, že rady, uvedené v knize, je nereálné převést do každodenního fungování. Peníze mají hodnotu jen tehdy, máte-li čas si je uží.

The 4-Hour Workweek), který se objevil na prvních místech v žebříčcích New York Times, Wall Street Journal i BusinessWeek a který i po deseti letech vzbuzuje zájem? Timothy Ferriss : Čtyřhodinový pracovní týden. Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme.


Máme skoro všechno a hned. K vylepšení finanční situace Ferriss doporučuje zajistit si stálý příjem peněz z chytrého drobného podnikání, které vyžaduje jen minimum pozornosti. Přečtěte si ho dřív, než bude pozdě.


John Lusk, Microsoft World Headquarters „ Čtyřhodinový pracovní týden doporučuji, je to kniha průkopnická a vtipná… Život není jen o práci. Audiokniha Čtyřhodinový pracovní týden. Systém otroč - šetři - odpočívej, kdy v mládí po celé dny dřete a vlastní život jakoby odkládáte na důcho je již překonán. Podle Ferrisse stačí vědět minimum informací, například tvrdí, že vám na začátek stačí přečíst nejprodávanější oborové knihy.


Také doporučuje stát se členem. Tim Ferriss ale neklade důraz na hodnoty vašeho podnikání. V češtině před pár dny vyšla (cituji přebal) světová knižní událost, Čtyřhodinový pracovní týden. Nakupujte e-knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Aby sme vám vedeli čo najlepšie odporúčať knižky, a tiež na marketingové účely, potrebujem. Pokud máte další doplňující informace k dotazu ferriss čtyřhodinový pracovní týden , napište nám do komentáře. Odpověď na dotaz ferriss čtyřhodinový pracovní týden byla vyhledávána po prvé 25.

Tuhle knížku jsem přečetl před rokem, pár věcí si z ní odnesl a zkusil nasadit. Ostatně, když mám čtyřdenní pracovní týden , proč ho nezkrátit ještě víc. Tedy popravdě si nemyslím – a tuším, že Tim to někde píše – že by pracoval jenom čtyři hodiny týdně.


Ale současně ten čas zaplnil dalšími novými věcmi. Je to takový návrat ke kořenům zvířátka jsme byli a tak se jimi stanem znovu. Jinak řečeno člověka od zvířete odděluje právě ta práce. Ve studiích bylo zjištěno že zdraví jedinec potřebuje smysluplně. Visit the post for more.


Ale jen málokdo ho dokáže zrealizovat. Největší nevýhodou této knihy vidím v tom, že je psána pro americký trh. Ještě štěstí, že si vydavatel dal tu práci a označil tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky