úterý 13. listopadu 2018

Evidence docházky ke stažení

Jednoduchá evidence odpracované doby v MS Excel. Můžete jej pohodlně vyplnit na počítači, uložit v PDF, elektronicky podat nebo vytisknout. Stáhnout a vyplnit ve FORM studiu. Ušetřete při práci s formuláři až času.


Docházka - udělejte pořádek v docházce svých zaměstnanců - Katalog shareware a freeware k bezplatnému stažení sofware včetně internetového obchodu. Na takovou evidenci docházky si zvyknete brzy.

Díky cloudové aplikaci Alveno může být evidence docházky a následné zpracování pracovní doby zaměstnanců otázkou pár kliknutí. Navíc můžete Alveno propojit s moderními identifikačními systémy, s biometrickými čtečkami na otisky prstů, které zvládají i čipy a karty. Do tabulky pracovních dní se zadávají hodnoty, jež jsou obsaženy v přiřazeném seznamu každé buňky editačního pole tabulky dní včetně bublinové nápovědy. Existuje i řada aplikací, které mají přednastavený formulář pracovní docházky a další vychytávky podle potřeby zákazníka. Tato aplikace nabízí svou službu na vyzkoušení zdarma.


Dobrý den, docházkový list je velmi pěká šablona, používám ji. Jen bych měl dotaz jestli nevíte někdo jak bych mohl ještě doplnit o naplánování konce času při zadání nějakého úkolu, který má např. Program na evidenci pracovní doby ke stažení zdarma.


Kromě evidence docházky program umožňuje ke každému dnu (záznamu o docházce) připojit libovolně dlouhou poznámku.

Výkaz práce Evidence pracovní docházky. Po kliknutí na datum ve výpisu docházky se zobrazí okno poznámky, kam je možnézadat text poznámky. Instalace na vaše vlastní PC - žádné další pravidelné platby, aktualizace zdarma. Evidence docházky zaměstnanců pro malé a střední společnosti, podnikatele i organizace.


Docházkový systém Docházka Start je snadno zvládnutelný program na evidenci docházky až 5zaměstnanců. Kde je aplikace pro evidenci docházky ke stažení ? Používá tedy pojem evidence docházky , nicméně z logiky věci lze dovodit, že je myšlena evidence pracovní doby. V moderních společnostech je obvyklé, že se již neeviduje docházka formou ručního zápisu do docházkových knih či mechanickým potvrzením karet nebo elektronickým čipem, ale formou biometrické identifikace zaměstnanců prostřednictvím otisků prstů.


Je pro vás zpracování docházky každý měsíc noční můra? Oddechněte si s docházkovým systémem Alveno. Vše zaznamená, vyhodnotí a zpracuje za vás – přesčasy, home office i služební cesty. Tato přehledná evidence vám umožní snadno sledovat docházku jednotlivých zaměstnanců.


Tato šablona podporuje přístupnost. Určitě se můžete ve svém okolí pozeptat a vybrat si docházkový systém na míru. Moje docházka slouží k evidenci docházky či odvedené práce. Manuál Poslední aktualizace: 11. Docházka PE představuje sešit Excelu s evidencí hodin pro zaměstnavatele.


Komplexní řešení evidence docházky ve firmách a podnicích bez omezení počtu zaměstnanců, počítačů atd. Evidence zaměstnanců, vyhodnocení příchodů, odchodů, přerušení a absencí, výpočet odpracované doby, přesčasů a jejich převodů.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Drahoslava Dítětová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky