čtvrtek 15. listopadu 2018

Postel vzor

Dopřejte si vzorované čalouněné postele nejen o rozměrech 180x2cm! Nejrůznější velikosti, styly i typy postelí s potahem. Navíc skvělé akční slevy a pohodlný nákup! Rozměr matrace je 140x80.


Dětská postel Animals vzor - pes, želva, had.

Vzory jsou vtištěny ve vysokém rozlišení, tudíž jsou barvy pestré a živé. K posteli lze také dokoupit nepromokavý chránič, který je vyroben ze 1 polyesteru. Dětské postele s obrázky pohádkových postaviček, se zvířecími motivy, v krásných pastelových barvách. Vše naleznete v naší nabídce pod názvem ANIMALS nebo za zvýhodněnou cenu v pokojíčkových sestavách.


Postele jsou včetně roštu a matrace. Jsem unavený, jdu do postele. Pokud se někde nevyplatí šetřit místem, pak je to postel.

Vyberte si dvoulůžko, které vám poskytne maximum prostoru pro pořádný odpočinek a zdravý spánek. Kromě maximálního pohodlí může postel nabídnout také úložné prostory pro nepoužívané lůžkoviny nebo třeba sezónní oblečení. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Vzory LUCKY: vyberte Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor Vzor 44. Dětskou postel můžeme vyrobit také bez motivu nebo pouze v barevném dekoru. Vybírejte z unikátní pohádkové kolekce správný vzor. Lze zakoupit také skříň, box na hračky, regál, knihovnu, noční stolek, psací stůl nebo poličku. Tato postel je připravena vždy bedlivě chránit malého pasažéra - bezpečnostní zábrana jej zajistí proti pádu a pevná, stabilní konstrukce z MDF desek vydrží i divoké dětské řádění.


Luxusná posteľ ručnej výroby, vyniká kvalitou spracovania a pevnosťou konštrukcie. Na tejto exkluzívnej kontinentálnej posteli od R2Design si spánok užijete ako v päťhviezdičkovom hoteli. Krásny a praktický prešívaný prehoz s motívom patchworku v šedej farbe.


Je vyrobený z príjemného a hebkého mikropolyesteru. Vhodný aj pre alergikov. Moderní a praktický prošívaný přehoz na postel s motivem velkého patchworku s květinovým vzorem v červených a starorůžových barvách.


Okraje jsou pevně lemované a obloukovitě tvarované.

Přehoz je vyroben z jemného a příjemného mikropolyesteru a je vhodný i pro alergiky. Dodáváme v praktickém PVC obalu se zapínáním. Nový katalóg fototapiet Dimex V septembri sme pre vás pripravili novú kolekciu vliesových fototapiet značky DIMEX.


Mějte na paměti, v jakém rodu se zrovna pohybujete a „vybírejte“ pouze ze vzorů příslušného rodu (u mužského rodu pak dejte pozor, abyste životné podst. jméno nepřiřadili k neživotnému vzoru a obráceně). Pro milovníky pořádku a řádu tu máme perfektní pomocníky. Unikátní a kvalitní úložné organizéry na oblečení, které ochrání vaše nejoblíbenější kousky.


Compactor sází na svůj jednoduchý, ale moderní vzhled s krásnými potištěnými vzory. Vyrobený z príjemného a hebkého mikropolyesteru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky