pátek 9. listopadu 2018

Jak psát obchodní dopisy a jiné písemnosti

Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Welcome to Martfury Online Shopping Store ! English French German US Dollar.


Místo, kde se učebnice nachází Prachatice.

Popis stavu učebnice K této knize přidávám ještě zdarma knihu Obchodní korespondece pro střední školy. Jak psát obchodní dopisy a jiné písemnosti. Obě knihy ve výborném stavu.


Vitajte v Affiliate knihkupectve. Do čela dopisu napíšeme adresu. Nejprve píšeme adresu odesílatele, poté adresu příjemce hned pod ni. O tom, jak psát adresy si můžete přečíst zde.

Příklad: Dřevovýroba, a. Daniel Trávníček předseda představenstva. Chystáme se psát obchodní dopis. Odesílaný dopis je vizitkou svého pisatele.


Svědčí o kvalitě práce organizace, o osobnosti jednotlivce. Má být správný po stránce věcné, slohové, pravopisné, strojopisné a má být esteticky upraven. V organizaci odpovídá za konečnou podobu písemnosti.


Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme. Máme skoro všechno a hned. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup.


Hoffmannová – Písemnosti v našem životě P. Příručka vysvětluje zásady psaní obchodní korespondence i dopisů na úřady v češtině, němčině a angličtině. Vážení zákazníci, je nám líto, ale v tuto chvíli již negarantujeme dodání Vaší objednávky do Vánoc! Taktéž nelze garantovat objednávky s rezervací na prodejnách, kde titul není momentálně dostupný.

Pro střední školy, firmy, úřady. Kartonová vazba s barevnou obálkou,v textu vzory,návody,tabulky,perfektní stav - informace k inzerátu. Obsahuje příklady z různých oblastí písemného styku vč.


Praze - Holešovicích, nebo ji pošleme přímo k vám. Osobní odběr možný ve Velkých Přílepech (cca 6km od Prahy 6) nebo v Praze, možné také zaslat poštou. Internetový obchod Patro.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky