středa 22. května 2019

Přihlašovací lístek k trvalému pobytu vyplněný vzor

Přihlašovací lístek k trvalému pobytu (pdf, 2kB) - je možné používat pouze originální tiskopis vzhledem ke způsobu archivace. Vzor formuláře zde (pdf, 2kB). Za ohlášení změny místa trvalého pobytu občan České republiky zaplatí správní poplatek ve výši 5- Kč.


Můžete jej pohodlně vyplnit na počítači, uložit v PDF, elektronicky podat nebo vytisknout. Všechna práva vyhrazena - použití obsahu nebo jeho částí je možné pouze se souhlasem MěÚ Strakonice. Jaké jsou potřebné formuláře a kde jsou k dispozici. Změny oproti předchozímu vzoru: Formulář je pouze na jedné straně, tisk jen do originálu. Porovnání s předchozím vzorem.


Lhůty pro vyřízení nejsou stanoveny. Kteří jsou další účastníci (dotčení) postupu: Další účastníci nejsou stanoveni. Náležitosti k přihlášení trvalého pobytu : Žadatel předloží: vyplněný a podepsaný přihlašovací lístek. Místem trvalého pobytu se rozumí adresa pobytu občana v České republice, kterou si občan zvolí.


Občan České republiky. Změna trvalého bydliště vás potrápí návštěvou minimálně dvou úřadů a padesátikorunovým poplatkem. Pokud ale máte řidičák, pobíráte důchod nebo podnikáte, proces se protáhne. Mnohé úřady čerpají ze základních registrů, i tak je. Ke změně musíte předložit vyplněný formulář, tzv.


Slouží pouze jako vzor , žádost musí být podána na originálním tiskopisu. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. VZOR - přihlašovací lístek k trvalému pobytu. Elektronická forma sloužící POUZE jako VZOR (PDF, kB).


Přihlašovací lístek k trvalému pobytu vyplněný vzor

Potvrzení o změně místa trvalého pobytu (pdf, kB). Je to však zcela zbytečné! Zákon o evidenci obyvatelstva nájemci umožňuje na základě dokladu, který nájemce opravňuje k užívání bytu či domu (nájemní smlouva), ohlásit změnu místa trvalého pobytu. Změnu hlásí občan na ohlašovně nového místa trvalého pobytu , kde vyplní přihlašovací lístek k trvalému pobytu (předepsaný formulář je k dispozici u přepážek oddělení osobních dokladů a evidence obyvatel). R ( Osvědčení o státním občanství ČR nebo platný cestovní pas ) případně další doklady ( přihlašovací lístek k trvalému pobytu ) 2. Při ohlášení změny místa trvalého pobytu podle odstavce je občan povinen.


Dítě do let musí k trvalému pobytu přihlásit jeho zákonný zástupce (tedy nejčastěji rodič). Každý občan, tedy i dítě mladší let, musí mít při změně místa trvalého pobytu vypsaný svůj vlastní přihlašovací lístek k trvalému pobytu. Při přihlášení trvalého pobytu se předkládá vyplněný přihlašovací lístek (originální tiskopis), občanský průkaz nebo, nemá-li občan platný občanský průkaz, jiný obdobný doklad (např. cestovní pas, řidičský průkaz).


Přihlašovací lístek k trvalému pobytu vyplněný vzor

Povolení cizinců k trvalému pobytu se vydává po pěti letech nepřetržitého pobytu. Do této doby se nezapočítávají pracovní cesty a dovolené mimo republiku. Stejně tak jako pobyt za účelem azylu uděleného Českou republikou. KDE SE OHLAŠUJE MÍSTO POBYTU - na ohlašovně v místě nového trvalého pobytu , tj.


CO MUSÍM PŘEDLOŽIT, VYPLNIT - vyplnit a podepsat přihlašovací lístek k. K přihlášení trvalého pobytu se dostavte osobně na Obecní úřad Těrlicko, matrika a evidence obyvatel, kde vyplníte přihlašovací lístek k trvalému pobytu a předložíte příslušné doklady (viz bod 10) 8. Předchozí: Obecně závazná vyhláška č. Doložit vlastnictví bytu nebo domu, nebo doložit oprávněnost užívání bytu, anebo předložit úředně ověřené písemné potvrzení oprávněné osoby o souhlasu s ohlášením změny místa trvalého pobytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky