středa 15. května 2019

Německé stavební firmy

Německé firmy “ Zobrazuje se 1stránek z celkového počtu 1stránek v této kategorii. Německé stavební firmy “ Zobrazují se stránky z celkového počtu stránek v této kategorii. Zákon o zmrazení nájemného v Berlíně na dobu pěti let by měl vstoupit v platnost do března.


Vedení německé metropole tímto krokem reaguje na prudký růst nákladů na bydlení z uplynulých let. Ekonomové, konzervativní politici a stavební průmysl však podle FT na plánované zmrazení nájmů reagují s pobouřením. Důvěra v právní systém se otřásla, a když je tato důvěra zničena, trvá její obnovení dlouho, uvedla šéfka asociace stavebních firem v Berlíně a Braniborsku Manja Schreinerová.

Máte obdobné povinnosti jako německé firmy ! Každý český podnikatelský subjekt, který provádí stavební práce na území Německa, má povinnost se u tohoto finančního úřadu registrovat k daním. Finanční úřad Chemnitz - Süd. Stavební firma nabízí minimálně eur za hodinu.


Rádi bychom nabídli práci stavebním elektrikářům. Pokud poskytujete „ stavební práce“, pak jde zřejmě o služby, u nichž se místo plnění řídí místem, kde se nemovitá věc nachází. Místo plnění by bylo v Německu, což znamená, že plnění není předmětem české DPH a daň musí být odvedena v Německu.


V případě zájmu vám můžeme provést výběr (rešerši) německých firem z této databáze dle vašeho požadavku. Tento předvýběr vám může sloužit pro domluvení schůzky u německé firmy , kde můžete prezentovat výrobní program nebo činnost vaší společnosti a získat tak dalšího zákazníka ze SRN.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Karel Slabý – stavební práce, JOKA Moravský Krumlov, s. Miloš Ryšavý, stavební a obchodní firma, s. Prodej stavebnin v Jemnici. Miroslav Stejskal, Ráj drogerie, Nerezvyrobky. Van den Berg je dceřinou společností společnosti BAM, velké stavební firmy, a Draka Comteq je výrobcem kabelů. S jasnou představou do Chebu přijela personalistka Karolin Dohlerová ze stavební firmy CeGeCe v Glauchau.


Van den Berg is a subsidiary of BAM, a major construction company and Draka Comteq is a producer of cables. Od počátku se firma zabývá výrobou a montáží plastových oken, dveří, prosklených stěn a fasá a s tím souvisejícími pracemi. Od založení vyrábí všechny druhy plastových prvků z materiálu německé firmy INOUTIC-DECEUNINCK.


Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem. Zajistíme až 1 financování domu na klíč.


Větší německé firmy doufají, že se jim podaří vyřešit nedostatek pracovních sil tak, že získají subdodavatele z východu. Hledání vhodných subdodavatelů ve stavebnictví je dnes téma u našich členských podniků, říká Maike Muellerová-Klierová z Průmyslové a obchodní komory v Norimberku. Je to naprostá katastrofa, uvedl podle listu Joachim Meder, ředitel stavební firmy Jörg Jahnke Dachbau.


Tolik sledovaný index Ifo v červnu opět poklesl a vrátil se na úrovně, kde byl naposledy na začátku loňského roku. K výrobě je použita kompletně technologie od německé firmy Elumatec. Plastové profily jsou dodávány od německé firmy Gealan , hliníkové od významného evropského dodavatele Aluprof.

Nabízíme realizaci kompletních staveb od základů po kuchyň. Na níže uvedeném odkazu Ceníky naších stavebních prací najdete výčet cen stavebních prací pro některé naše stavební činnosti a dodávky. Pokud nenajdete na tomto místě orientační nebo konečnou cenu na Vámi poptávané stavební práce, kontaktujte přímo členy vedení naší firmy a obchodního úseku a domluvte se na podrobnostech řešení Vaší zakázky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky