pátek 24. května 2019

Odborová organizace kovo

Kladenská huť Poldi stojí, odbory nemají zprávy o zahájení výroby. Nemají ani informace o novém majiteli společnosti, která před rokem Poldi vydražila, řekl v pátek 17. TK předseda odborů ZO OS KOVO Hutě Poldi Jozef Kónya.


KOVO po osmnáctiměsíční přestávce, další z tradičních setkání bývalých zaměstnanců a. Jihostroj, kteří jsou v současné době na zaslouženém odpočinku.

Na setkání se sešlo téměř 2seniorů z různých koutů regionu. Radisson uskutečnilo historicky první setkání zástupců nové Základní odborové organizace OS KOVO SKF Chodov s představiteli Světové odborové rady SKF. Odborová organizace OS KOVO SKF Chodov jednala s představiteli Světové odborové rady SKF Dne 11.


Kromě činnosti v této profesní oblasti se aktivně podílíme na řešení problémů státní sociální politiky, zaměstnanosti a postavení zaměstnanců a prosazujeme principy demokracie a občanské snášenlivosti. Základní organizace odborového svazu Kovo ArcelorMittal Česká republika. Hlavní navigační menu.


Přejít k hlavnímu obsahu webu.

RP Brno seminář pro nové funkcionáře základních organizací a seskupení členů OS KOVO. Jiří Grim, a ostatní lektoři – Mgr. Zasedal Výbor základní organizace OS KOVO TŽ V pátek 6. Jako host se zasedání účastnil také Josef Středula, předseda ČMKOS.


Mladá Boleslav a sdružuje členy všech Dílenských organizací a své členy důchodce. Reakce ZO OS KOVO při TPCA na varianty kalendáře Dne 8. KV nám byly představeny varianty, které Vám dnes firma prezentovala. Naše odborová organizace , důkladně zvážila pro a proti obou návrhů.


V souladu s platným volebním řádem zvolili delegáti Konference odborové organizace OS KOVO dne 2. Vzniku, dle Stanov OS KOVO , předcházela dne 21. Odborový svaz KOVO základní organizace OS KOVO NAREX ZDICE,s. Základem všeho je vaše pracovní jistota a mzda. Posláním svazu je aktivní prosazování a obhajoba ekonomických, sociálních, profesních, vzdělávacích a kulturních zájmů svých členů. Předměty činnosti ze statistického úřadu.


Odbory KOVO ALCZ zastupujícími zaměstnance.

Firma ZO OS KOVO ŽELEZÁRNY PROSTĚJOV, odborová organizace , vznikla dne 05. Většina zásadních bodů již byla uzavřena formou dodatků do KS ! O celkových výsledcích a uzavření kolektivní smlouvy budete ihned informováni. Vítáme Vás na stránkách ZO OS KOVO PRAMET, se sídlem v Šumperku na Uničovské ulici, v areálu firmy Pramet Tools, s. Naše základní odborová organizace sdružuje své členy z řad zaměstnanců tří firem. Hájením práv a zájmů zaměstnanců se zabývá odborová organizace ZO OS KOVO PRAMET sídlící v Šumperku.


Naší činností usilujeme o vytvoření lepších pracovních podmínek. Cílem je zlepšit informovanost našich členů o dění v AVX Lanškroun. Kolektivní vyjednávání jsme ze zákona povinni vést za všechny zaměstnance, nikoli jen za členy odborů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky