pátek 10. května 2019

Myanmar vízum

Travelers with a valid passport can complete the online eVisa application to request authorization. Mindkét típusú vízum egyszeri belépésre jogosít, nap tartózkodást tesz lehetővé, és csak abban az esetben igényelhető, ha az utas Yangon, Nay Pyi Taw vagy Mandalay nemzetközi repülőterén lép be az ország területére. Rangúnu, Mandalaji či Neipyijto.


Ebben az esetben a vízum egy egész oldalt elfoglal az útlevélben. Ez akkor szükséges, ha szárazföldön akarunk belépni az országba, ami jelen pillanatban csak Thaiföldről vagy Kínából lehetséges.

Kínából külön engedély szükséges, amelynek az ára 1dollár körül van. A myanmari túrista vízum napig érvényes. Je plná hor a lidí, kteří stále žijí tradičním způsobem, jen málo poznamenaným západem.


Vyrazte co nejdříve, ať zemi stihnete navštívit dříve, než se z ní stane turistický hit. The list included are subjected to change without any notification. Ke vstupu do země je zapotřebí pas platný nejméně měsíců a vízum.


Předem si cestující vyřídí approval letter, na jehož základě mu vízum bude vlepeno do pasu po příletu do země.

Pro vstup a pobyt na území cizího státu musejí občané ČR splňovat podmínky stanovené jeho zákony. Ke sdělování aktuálních podmínek vstupu a pobytu na území cizího státu je příslušný zastupitelský úřad daného státu. Your passport validity must have at least (6) months. Veškeré náležitosti (vyjma poplatku za vízum 3- USD) našim klientům zajišťujeme bezplatně. Možností, jak získat vízum , je několik.


Ne všechny jsou ale praktické. Myanmar e-Visa Government Fee. Představuje to jednu osobní návštěvu, fotografie, EUR poplatek, EUR poštovné a vízum dostanete poštou za týdny. Dokumenty můžete zaslat poštou, vyřízení bude trvat minimálně týden.


Platnost víza je dní ode dne vydání. Vízum je provstup a maximálně dnů pobytu. Doba vyřízení je až pracovní dny. Panenská horská příroda a nespočet chrámů. Nachází se na západní straně poloostrova Zadní Indie při pobřeží Bengálského zálivu a Andamanského moře v Indickém oceánu.


Přespání u místních nebo dokonce kempování na divoko je státem zakázané a poměrně tvrdě hlídané. I když s trochou štěstí se v přírodě přespat dá, je tu riziko objevení nebo nahlášení.

Vízum opravňuje k jednomu vstupu do země na dní. Barmská vláda si od tohoto kroku slibuje pokračování trendu růstu počtu turistů. Vstupní vízum není udělováno automaticky. Vízum do pasu dostanete na letišti a platí pouze na jeden vstup.


Pas musí být platný ještě minimálně měsíců. Informace, které hraniční přechody lze použít ke vstupu do země, získáte na stránkách myanmarského ministerstva. My máme dlouholeté zkušenosti a vy ušetříte čas, nervy i peníze. Do Barmy se chystáme již delší dobu a tak snad letos ! Odlétáme den před Silvestrem a tak Nový rok oslavíme v Bangkoku a následně v Barmě.


Je konec října a tak začínáme očkováním, zatím to byla chřipka a pak nás čeká ještě očkování proti vzteklině, která je rozfázovaná na třikrát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky