čtvrtek 13. prosince 2018

Prodám firmu sro

K firmě je vedený bankovní účet s platební kartou. Možnost přihlášení k DPH. Prodáváte svou firmu ? Oslovte stovky investorů a zájemců o koupi firem z naší databáze.


Komunikujeme s řadou subjektů aktivně hledajících podniky ke koupi ve všech oborech.

Díky této rozsáhlé databáze investorů umíme najít vhodné zájemce o vaši firmu. Chcete prodat svou firmu nebo její majoritní podíl a získat kapitál na rozjezd dalšího projektu. Máme svoje zásady a pravidla A proto si můžete být jistí, že jsme ti praví pro prodej Vaší firmy.


Kč - také z USA, UK, DE, PL a SR. Dalsi volné živnosti a silniční doprava do tuny. Firmu prodavam s ohledem na ukonceni provozu restaurace vzhledem k zániku jednotky v. Jak firmu co nejlépe připravit.


Každá další prodleva jen zbytečně snižuje hodnotu společnosti a ztěžuje možnost dovedení procesu prodeje k jejímu zdárnému konci.

Bez jakýchkoliv dluhů u FÚ, sociální zprávy nebo kdekoliv jinde. Práce zajištěna pod smlouvou, fakturace 1x týdně, splatnost týdny, jezdí se pro přepravní společnost (rozvážka zboží po zákazníkách) pouze po-pá. Praha-zápa cena dohodou, od tesarkova.


Popis: základní kapitál 200. Společnost je bez dluhů a závazků jak z obchodní činnosti,tak i ve vztahu ke státním institucím. DPH a se sídlem v Praze. V součastné době je firma připravená k prodeji. Určitě byste měli firmu kupovat pouze u prověřeného zakladatele, který má zkušenosti a vy tak máte jistotu, že celý proces je správně vyřízený.


Inzerát typu prodám firmu s. Díky naší propracované prodejní strategii, know-how a množství realizací bude pravděpodobnost úspěšného prodeje Vaší firmy mnohem vyšší. Máme vlastní výrobní prostory a veškeré zázemí pro zaměstnanců. Právní poradenství poskytovala AK Weinhold Legal ze skupiny ErnstYoung.


Pořiďte si společnost s historií rychle a bez rizika, od profesionálů s patnácti lety zkušeností a stovkami spokojených klientů. Důvody prodeje jsou osobní,provoz funguje 10let a je stabilní. Společnost s ručením omezeným, založení firmy a prodej společností s. Firma bude předána bez dluhů a závazků.

Založte si vlastní společnost s ručením omezeným. Uvádíme zde vybrané akviziční poptávky. Ročně nás oslovují desítky různých investorů.


Většinou však reagují na konkrétní nabídku prodeje firmy nebo nemají dostatečně specifikovanou poptávku. Plzeň-město, cena zadarmo, od petrak. Jediné, o co se musíte Vy postarat, je název Vaší firmy, ostatní nechte na našich bedrech.


Jsme specialisté na zakládání a prodej firem. Nikdy nebylo tak snadné si pořídit firmu na prodej jako teď u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky