středa 5. prosince 2018

Firmy na prodej

Transakce ( prodej firem) mají různé podoby např. Eshop na prodej včetně technologického zázemí, sortiment zboží zacílený na děti do let: hračky, dětské potřeby, oblečení a obuv, školní potřeby, kočárky. Roční návštěvnost je více jak 7tis.


Chcete prodat svou firmu nebo její majoritní podíl a získat kapitál na rozjezd dalšího projektu. Zavedené a ziskové fimy na prodej. Do databáze zařazujeme jenom zdravé a zavedené firmy - prohlédnéte si aktuální nabídky firem.

Firmy na prodej od 19. Kč - také z USA, UK, DE, PL a SR. Daňové přiznání, DPH přiznaní, vrácení DPH se zahraničí, účetnictví. Naše firmy na prodej Vám nabízejí nejjednodušší a nejrychlejší cestu k získání vlastní společnosti. S námi může začít úplně každý S námi se nemusíte obávat složitosti založení společnosti, jelikož ten krok jsme již udělali za Vás.


Za rok je obrat kamionů. Za tuto firmu chci miliony, protože je velmi dobře zajetá a zákazníků je velmi mnoho. Ušetřete si dlouhý proces založení firmy a kupte si hotovou ready made společnost.

Mezinárodní obchodní platformou ProfiBusiness. Trh firem, která je určena především pro majitele a představitele firem všech velikostí a oborů podnikání. Prodej ready made společností.


Potřebujete začít rychle podnikat, potřebujete převést svou činnost na novou společnost a nechcete nebo nemůžete čekat? Nebo jen chcete založit společnost snadno a rychle? Nejlepším řešením je zakoupení již existující nové společnosti.


Pokud potřebujete ihned uplatnit daň z přidané hodnoty a při nákupu zboží a služeb vystupovat jako plátce DPH, tak stačí jen od nás koupit společnost. Daňové a DPH přiznaní, vrácení DPH se zahraničí, účetnictví. Všechny dokumenty pro Vás připravíme během několika hodin a po schůzce můžete za firmu ihned jednat. Pokud nejste z Prahy a okolí, tak lze celý převod udělat i na dálku. Jak získat další údaje o firmách v nabídce.


Jen u nás nabízíme sídlo firmy na prestižní adrese v Praze Praze Brně a Ostravě za cenu od 1Kč měsíčně! V rámci poskytnutí sídla si můžete zvolit program Gold nebo Platinum. Služby jsou včetně virtuální kanceláře! Poskytneme vám profesionální zázemí na výborné adrese za zlomek jeho ceny! Zkuste to prosím později.


Pokud i Vás trápí podobný,zdánlivě neřešitelný problém,vyžadující urychlené řešení,s důvěrou se obraťte na nás a neriskujte i nadále vznik případné insolvence,vzniku exekuce-obstavení obchodního podílu(v tom případě je prodej subjektu znemožněn bez podmínky úhrady závazků) a následné ztráty majetku.

Prosím nabídněte množství a cenu. Poptávka platí do smazání. Rádi Vám nabídneme firmy osobně. K prodeji nabízíme vždy fungující firmy.


V našem portfoliu jsou různé obory, různé regiony i velikosti firem na prodej. Zprostředkujeme nákup od s. Vždy ale dbáme na to, aby šlo o fungující a ziskové firmy. Díky námi dosazené, výkonné osobě pro jednání s věřiteli a úřady se již nebudete muset účastnit žádných nepříjemných schůzek a jednání.


Získáte potřebný nadhle klid a zároveň čas na řešení vlastních nově výdělečných činností. Oddlužení firmy či řízenou likvidaci firmy uděláme za Vás. Máme pro vás připraveny s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky