čtvrtek 20. prosince 2018

Eta lyhenne

ETA on lyhenne englanninkielisistä sanoista estimated time of arrival eli arvioitu saapumisaika. Arvioitu lähtöaika kertoo rahdin. Tällä lyhenteellä ilmoitetaan aluksen arviotu saapumisaika.


Tämä sivu havainnollistaa, miten ETA on käytössä viesti-ja keskustelu foorumeilla sosiaalisen median ohjelmistojen, kuten VK, Instagram, WhatsApp ja snapchat, lisäksi. Ei, nyt ei ole kyseessä ETA -maa, vaikka matkustamiseen tämä lyhenne liittyykin. ETA ilmaisee arvioitua saapumisaikaa eli Estimated Time of Arrival , esim. See you on Monday at the airport!


FYA eli For Your Action tai For Your Attention osoittaa, että viestin lähettäjä toivoo sinun toimivan, esim. This expertise laid the foundations for the emergence of one of the world’s largest manufacturers of watches and movements. Logistiikka-alalla on käytössä monia sanontoja,fraaseja ja lyhenteitä. Olemme koonneet tärkeimmistä ja useimmin käytetyistä yhteenvedon tähän.


Lista on aakkosjärjestyksessä ja lajiteltavissa kuljetusmuodon perusteella. Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. Lehdessä julkaistava lyhenneluettelo voi kuitenkin olla vain suppea otos kaikista käytössä olevista lyhenteistä, sillä jo pelkästään lääketieteen tai jonkin tekniikan alan ”kootut lyhenteet” täyttäisivät kokonaisen kirjan (ja niitä onkin saatavilla). Kielitoimiston ohjepankki.


Japanin suurin vähemmistöryhmä eeta , kreikkalaisen kirjaimiston seitsemäs kirjain (Η, η) arvioitu saapumisaika, lyh. Kansainvälisessä logistiikassa esintyvää kuljetussanastoa selityksineen. Jäikö jokin sana tai käyttämämme termi mietityttämään?


Apply for an Canada eTA Visa online. Receive your electronic eTA Visa now. ETA on vastaus iänikuiseen kysymykseen “Ollaanko jo kohta perillä? Se on lyhenne sanoista “ estimated time of arrival ” eli arvioitu saapumisaika. Tämä lyhenne on helppo ja erittäin käyttökelpoinen: se tarkoittaa “I don’t know” (en tiedä).


Tämän tietävät kaikki, eikö vain? ETA = estimated time of arrival, arvioitu saapumisaika lähde: Talvitie, Jyrki K. At any given point during the project: EAC is how much you expect the project to cost (total budget) when it's complete. Englanti-suomi tekniikan ja kaupan sanakirja, 13. ETC is how much more money you expect to spend to complete the remaining work on the project.


Mitä teksti EE tarkoittaa tekstissä Summana EE on lyhenne tai lyhenne sana, joka on määritetty yksinkertaisella kielellä. ETA - Estimated time of arrival Nähdään tiistaina, ETA 21. Saatat nähdä tämän, kun joku on matkalla, mutta hieman epävarma saapumisajasta.


Copying or secondary use of this information in whole or in part for the purpose of reproduction, publication, broadcasting or presentation, etc. Logistiikan Maailma on luotettava, ajantasainen ja käytännönläheinen verkkoaineisto kaikista alan keskeisistä toiminnoista. Aineistossa myös perustietoa liike- ja tuotantotaloudesta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky