pondělí 29. srpna 2016

Vzory smluv petitů a zakládacích listin podle nového občanského zákoníku

Druhé, přepracované a rozšířené vydání praktické příručky zpracovaná kolektivem renomovaných autorů nabízí vzory smluv , listin a žalobních návrhů. Obsahuje více než 4vzorů k novému občanskému právu. Vzory ke všem částem občanského zákoníku. Vzory smluv , petitů a zakládacích listin podle nového občanského zákoníku.


Vybraný produkt koupíte výhodně přes Chci. Vzory smluv, petitů a zakládacích listin dle nového občanského zákoníku, 2.

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Portaro - Webový katalog knihovny. Snadná orientace podle ustanovení občanského zákoníku (kniha obsahuje přehled zákona).


Pricemanii a ušetrite až do ! Kč v knihkupectví Booktook. Eva Kabelková v KNIHCENTRUM. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup.


Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Svejkovský, Kabelková, Vychopeň) - pravnickaliteratura.

Beck a publikace Vzory zakládacích dokumentů, právních jednání ve vztahu k obchodním korporacím vydané v nakladatelství C. Taktéž je autorem odborných článků. Kolektiv autorů z advokátní praxe připravil soubor více než vzorových smluv vycházejících z nového občanského zákoníku. Vzory jsou určeny pro malé a střední podnikatele, jimž mají usnadnit každoden.


Příklady znění smluv , petitů i zakládacích listin vycházejících z nového občanského zákoníku. Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete. Autorem je Kolektiv autorů.


Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Antikvariát Ichtys, Velvary. Nejnižší ceny 4výdejních míst spokojených zákazníků.


Neváhajte a inšpirujte sa množstvom kníh v najobľúbenejšom internetovom kníhkupectve na Slovensku. Products specifications. Podnázev Komentář : Druh sortimentu.


Jde o smlouvy spíše středního rozsahu, které řeší řadu otázek nad rámec podstatných náležitostí smlouvy. Samotný název Průvodce uzavíráním smluv napovídá, že již uběhla dostatečně dlouhá doba, aby nebylo třeba zdůrazňovat, že se jedná o problematiku nového občanského zákoníku s ohledem na starou právní úpravu. Kniha tak rozlišuje předchozí a stávající právní úpravu. Publikace si zachovává svou praktickou strukt.


Leges Vzory podání a smluv s vysvětlivkami.

Příručka nabízí na 2vzorů žalob a jiných podání, smluv a notářských zápisů. Obsahově pokrývá celé soukromé právo včetně práva rodinného a dědického, dále právo korporací a katastr nemovitostí. Díl druhý: Rodinné právo.


Vzory jsou opatřeny vysvětlivkami, které je zařazují do kontextu nové právní úpravy a poskytují podrobnější návod k použití. Kolektiv renomovaných autorů je tvořen především soudci, advokáty a pracovníky státní správy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky