úterý 9. srpna 2016

Epassi sovellus

Epassi sovellus

Käytä ePassia Androidillasi! Passilla maksat kaikki työnantajasi tarjoamat henkilöstöedut nykyaikaisesti puhelimellasi. Passi -tuoteperheeseen kuuluvat LounasPassi, SporttiPassi, KulttuuriPassi,TyömatkaPassi ja HyvinvointiPassi.


Passin mobiilisovellusta voi käyttää lukuisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden sekä lounaan maksamiseen. Asennuksen jälkeen, avaa sovellus ja kirjaudu. Kun olet kirjautuneena sisään, voit tehdä haluamasi maksut helposti ja kätevästi.


Voit myös tarkistaa kunkin edun saldotilanteen, etsiä sovellusmaksuja hyväksyviä käyttöpaikkoja ja tallentaa suosikkisi. Passi toi ensimmäisenä markkinoille mobiiliratkaisun ja on aina ollut mobiilimaksamisen markkinajohtaja ja edelläkävijä. Näin helppoa on henkilöstöetujen maksaminen ePassi -sovelluksella. Passi Työmatka -edun käyttöön ei liity piilokuluja tai hävikkiä. Työnantajan kustannukset perustuvat henkilökohtaisten matkakorttien todellisiin latauksiin.


Sekä työnantaja että työntekijä saavat merkittäviä säästöjä etujen verottomuuden ansiosta. Sovellus on kätevä maksutapa ja sieltä näet myös reaaliaikaiset etusaldosi, käyttöhistorian sekä käyttöpaikat. Lisätietoa maksutavoista löydät sivuilta kohdasta ”Miten maksan ePassilla”. Passiin ei liity hävikkiä tai jakelulogistiikkaa.


Gravasoft Oy Business. Oma Säästöpankin uusi tunnuslukusovellus on turvallinen ja kätevä väline pankkiasiointiin. OmaVahvistus -sovelluksella voit tunnistautua ja vahvistaa vastaavia tapahtumia, jotka nykyisin vahvistat avainlukulistan tai mobiilivarmenteen turvin.


Saat sovelluksen käyttöön OmaSp:n verkkopankkitunnuksilla. Käyttöönoton yhteydessä määrität PIN-koodisi, jonka avulla jatkossa vahvistat. Tervetuloa käyttämään Säästöpankin uutta mobiilisovellusta.


Kehitämme sovellusta jatkuvasti ja lisäämme säännöllisesti uusia ominaisuuksia. Sovelluksella hoidat päivittäiset pankkiasiasi missä itse haluat. Avaa ePassi-sovellus , valitse Whim ja maksa ePassilla 15. Muistathan täyttää profiilisi ja lisätä maksutiedot. Henkilöstöetujen maksaminen ePassi -sovelluksella ja helppoa ja nopeaa.


Valitse toimipiste tai etsi se kartalta, tee ja vahvista maksu ja lopuksi näytä kuitti kassalla. Lataa ePassi-sovellus. Tämän jälkeen HSL- sovellus kertoo, mihin asti lippu on voimassa lopettamisen jälkeen ja milloin viimeinen veloitus on tehty.


Jatkuvan tilauksen lopetuksen jälkeen lipusta tulee vuorokauden lippu, joka on voimassa jo veloitetun kauden loppuun. Tilauksen loppumisesta lähtee vahvistus sähköpostiisi. Kamera aivan kasvojen lähellä otettu kuva vääristää kasvoja.


Mitä kauempaa kuva otetaan, sitä vähemmän vääristymistä syntyy. Passi on verottomien liikuntaetujen maksuväline. Yli metrin välimatka on jo sellainen, ettei lisävälimatka enää tuo näkyvää eroa.


Kirjoita maksettava summa tai valitse käyttöpaikan mahdollisesti ennakkoon määrittelemä palvelun hinta ja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky