středa 3. srpna 2016

Co je potřeba k založení sro

Založení společnosti s ručením omezeným je náročný běh na dlouhou trať. Pro ty, kteří nemají hodně času a dobrodružnou povahu, je lepší využít služeb specializovaných společností, které toto vše zařídí za vás, ať už standardní formou založení s. Jak na založení restaurace nebo hospody? Co je potřeba k podnikání v oboru zednictví?


Proces založení sro je v České republice zatím poměrně časově i finančně náročný. Záleží na tom, jestli se jedná o živnost ohlašovací nebo koncesovanou.

Koncesované živnosti jsou vymezeny živnostenským zákonem, jejich výčet zde je úplný. K povolení koncesovaných živností je potřeba pouze na základě koncese. Ohlašovací živnosti naproti tomu potřebují o. Jak dlouho to bude trvat a kolik to bude stát? Praktická prezentace se vzory zdarma ke stažení. K založení společnosti vedou v zásadě dvě cesty – jednou cestou je založení firmy „od píky“, buďto osobním absolvováním návštěvy více než pěti úřadů, nebo využitím našich profesionálních služeb, kdy veškeré úkony zařídíme my, jen to chvíli trvá.


Druhou cestou je koupení tzv. V rámci založení firmy je potřeba vyplnit v požadovaných dokumentech více než 6údajů. Stačí přitom udělat jedinou chybu ve vyplňování a úředník je pak nucen dokument vrátit zpět jako nevyhovující a termín pro zapsání společnosti se výrazně prodlužuje.

Celý proces založení firmy trvá běžně 2-týdnů, v případě komplikací se může doba založení firmy i výrazně protáhnout. Náklady na založení společnosti činí, jen na notářských a správních poplatcích, několik tisíc. Pro založení společnosti s r. Obecně je možné říci, že zatímco společník s. K jednotnému registračnímu formuláři je nutné doložit tyto přílohy: Doklad prokazující právní důvod pro užívání prostor, v nichž je na území České republiky umístěna organizační složka podniku zahraniční osoby, není-li ohlašovaná adresa již zapsaná v obchodním rejstříku nebo jiné evidenci. Při plánování a založení firmy vám zajistíme konzultace. Poskytujeme i následný servis pro majitele obchodních společností, jako je pořádání valných hroma a realizace a zápis změn do.


Rovněž je potřeba dohodnout sídlo společnosti (v případě nájmu mít zajištěnu nájemní smlouvu). Pozor: Jednatel společnosti s ručením omezeným musí doložit bezúhonnost čistým trestním rejstříkem! Teprve pak se přistoupí k sepsání společenské smlouvy a jejímu ověření notářem. Pokud totiž Vaše SRO nevyužívá služeb daňového poradce, resp. Už víte, co budete prodávat, máte nápad a nyní je potřeba ujasnit si, jak to bude s DPH, a dát tomu nějakou tu „štábní kultůru“.


Stojíte před rozhodnutím, zda být plátce či neplátce DPH a jakou právní formu svému podnikání dát. V zásadě máte několik možností. Zkusme se na ně podívat. Založení internetového e-Obchodu v oblasti nákupu a prodeje, může to někdo podrobně zanalyzovat podle dnešních legislativních, technický a ekonomických faktorů? Základní kapitál společnosti si můžete zvolit už od Kč.


A pokud chcete vyšší, rádi Vám jej propůjčíme. Název společnosti s ručením omezeným.

Je nutné vybrat takový název, který odpovídá ustanovení §1a násl. DPH v případě překročení obratu mil. Každá společnost je povinně registrovaná k dani z příjmů právnických osob.


Její výše je a odvádí se z dosaženého zisku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky