čtvrtek 19. prosince 2019

Webové stránky pro akciové společnosti

Cena je platná při platbě na měsíců, více informací naleznete v ceníku služeb. Co ukládá nový zákon akciovým společnostem. Podle zákona o obchodních korporacích musí akciové společnosti provozovat webovou stránku obsahující identifikační údaje společnosti.


Akciové společnosti je mají nově povinné a musí na nich uvádět předepsané informace. Pro společnosti s ručením omezeným zůstávají internetové stránky dobrovolné, pokud však svůj web mají, ukládá jim zákon rozšířené informační povinnosti oproti předchozí právní úpravě.

Zákon o obchodních korporacích definuje pro s. Pokud dosud nemáte internetové stránky , tak pro vás žádná nová povinnost nevzniká. Naše společnost dokáže vyhovět malému i střednímu podnikateli, státní instituci nebo připravit rozsáhlé webové stránky pro akciovou společnost. Stačí si domluvit schůzku s naším obchodníkem a vybrat ten správný balíček.


Dostupné, přehledné a jednoduše ovladatelné internetové stránky pro akciové společnosti. Firemní webové stránky připraveny pro mobilní zařízení. Návštěvníci Vašeho webu j.

Povinné stránky pro akciové společnosti. Máme pro vás nabídku, která je postavená přímo na míru pro vaši akciovou společnost. Sb, který ukládá všem novým, ale i již existujícím akciovým společnostem a Evropským společnostem povinnost vlastnit webové stránky. Potřebujete webové stránky pro Vaší akciovou společnost?


Můžeme je Vám velmi rychle a snadno zřídit. V případě zájmu lze webové stránky samostatně aktualizovat. Pro více informací nás kontaktujte. Naše webové stránky , na ktorých sa nachádzate, spracovávajú osobné údaje.


Tieto pravidlá boli vytvorené za účelom vysvetlenia ochrany osobných údajov a posilnenia transparentnosti pri ich spracúvaní s účinnosťou od 25. Internetové stránky obchodních korporací – ještě je tu řada rezerv. We look at the data, povinnezakony. The website server is using IP address 91.


WEBOVÉ STRÁNKY PRO AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI POVINNÉ! Mimo to nemusí být jejich valná hromada uznána za platnou. Podle nové úpravy mají akciové společnosti povinně webové stránky a musí na nich zveřejňovat vybrané údaje.

Společnost s ručením omezeným internetové stránky mít nemusí, ale v případě, že je má, musí na nich zveřejňovat v podstatě totožné údaje jako akciová společnost. Jedná se zejména o jméno společnosti , její sídlo, IČO a zápis v obchodním rejstříku, včetně oddílu a vložky a. Za nesplnění povinnosti hrozí firmě pokuta až 1tisíc korun. Někde jsem četl, že všechny akciovky musí mít nově internetové stránky , jinak za to prý hrozí pokuta.


Od kdy bychom museli mít stránky teda? Nový zákon mimojiné nařizuje všem akciovým společnostem povinnost provozovat webové stránky , na kterých je třeba uvádět informace o společnosti : název, sídlo, zápis v obchodním rejstříku, ale také pozvánky na valné hromady. Pozvánky na valné hromady je třeba uveřejňovat dní před datem konání valné hromady. Vítejte na stránkách akciové.


Najdete zde zákonné údaje akciových i jiných obchodních společností či korporací uveřejněné za účelem splnění informačních povinností daných zákonem č. Informace pro návštěvníky 18. Webová prezentace byla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky