čtvrtek 27. dubna 2017

Potvrzení o bezinfekčnosti

Krajská hygienická stanice Středočeského kraje poskytuje vzor formuláře o bezinfekčnosti dítěte vyžadovaný při škole v přírodě nebo zotavovací akci. Jana Tomicová, vedoucí odboru hygieny dětí a mladistvých, 17. Prohlášení o bezinfekčnosti. Potvrzení o bezinfekčnosti – prohlášení zák. Podle požadavků vedoucího pedagoga eventuálně přidáme evidenční list, doklad o zdravotní způsobilosti dítěte (vyplňuje lékař) a průkaz zdravotní pojišťovny.


Tímto prohlášením se zákonní zástupci dítěte zavazují, že dítě netrpí žádným onemocněním. POTVRZENÍ O BEZINFEKČNOSTI je formulář pro rodiče dítěte k vyplnění před odjezdem na každou zotavovací akci (tábory, soustředění). Jedná se o potvrzení bezinfekčnosti , prohlášení o zdravotním stavu. Formulář stačí vyplnit jen rodiči dítěte (resp. zákonnými zástupci).


Není nutné potvrzení od lékaře. Základní škola Břeclav, Komenského 2. Mohu vymáhat peníze na rodičích synova spolužáka, kteří křivě podepsali potvrzení o bezinfekčnosti ? VYJADRENIE OŠETRUJÚCEHO LEKÁRA O ZDRAVOTNOM STAVE DIEŤAŤA (hore uvedeného dieťaťa, ktoré sa zúčastní tínedžerského letného tábora) Potvrdzujem týmto, že dieťa. JE ZDRAVÉ A MÔŽE SA ZÚČASTNIŤ DETSKÉHO TÁBORA. Vypíšte alergie, zdravotné obmedzenia, trvalo užívané lieky, príp. PROHLÁŠENÍ O BEZINFEKČNOSTI DÍTĚTE Já,.


Potvrzení o bezinfekčnosti

Připomínáme, že v den odjezdu na tábor je potřeba předat vyplněné potvrzení od lékaře, rodiči podepsané potvrzení o bezinfekčnosti dítěte a souhlas se zpracováním osobních údajů. V případě, že dítě užívá léky nezapomeňte je při. Dítě, které se chystá na letní tábor, bude potřebovat mj. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte, a tzv.


Odborníci přidávají i praktické rady ohledně léků na tábor. PRO ÚČAST NA HRÁCH VII. Vytiskněte si prosím toto prohlášení a vyplňte ho až v den nástupu dítěte na tábor.


Potvrzení o bezinfekčnosti

Toto prohlášení o bezinfekčnosti odevzdáte společně s kopií kartičky zdravotní pojišťovny při nástupu na tábor. The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.


Jsem si vědom(a) následků uvedení nepravdivých údajů. Bez prohlášení nemůže být dítě přijato na tábor. P otvrzení o zravotní způsobilosti. Nezatajuji o zdravotním stavu dítěte nic, co by mohlo být překážkou plné účasti dítěte na výcvikovém pobytu. Jako zákonný zástupce výše uvedeného nezletilého, určuji v souladu se zákonem o zdravotních službách oprávněné osoby, které mají právo být přítomny při poskytování zdravotní péče nezletilému a současně mají právo na informace o zdravotním stavu nezletilého od poskytovatele zdravotních služeb v případě.


Potvrzení o bezinfekčnosti

Charakter provozu ŠvP vyžaduje, aby zákonní zástupci dítěte uvedli případné závažné skutečnosti o zdravotním stavu, které vyžadují mimořádnou pozornost (např. alergie, trvalé užívání léků, apod.). K ÚČASTI NA FOTBALOVÉM KEMPU. GeekCampu informováni a souhlasíte s ní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky