středa 26. dubna 2017

Ambasada romaniei la praga

Discursul Președintelui României, Klaus Iohannis, susținut în cadrul recepției oferite cu ocazia Zilei Naționale a României. Excelențe, Doamnelor și domnilor, Dragi români, Astăzi este cea mai emoționantă sărbătoare a națiunii noastre. Secțiile de votare din Republica Cehă pentru alegerile.


Ambasada României în Republica Cehă. Buna ziua, sunt din RM cu cetatenie Romana am dat juramantul in Praga iar certificatul de nastere l-am obtinut la Bucuresti. Praga si cit timp dureaza eliberarea acestuia?

NU se furnizează alte informaţii consulare). VizaFLE - site specializat pentru profesorii de limba franceza. Pentru a sustine procesul de reformare a predarii limbilor straine, care impune ca progresiv, sa fie puse in practica prevederile Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbile Straine (CECRL), A. Concert pentru marcarea a 1ani de la Unirea Principatelor Române. Mesajul ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu cu ocazia Zilei Naţionale a României. Participarea secretarului de stat pentru afaceri europene, Iulia Matei, la reuniunea informală a secretarilor de stat pentru afaceri europene și a secretarilor generali din statele membre UE.


Vizită la Mitropolia Basarabiei. Daniel Ioniță, a efectuat la decembrie. Nu apelați la serviciile unor persoane sau societăți de consultanță care pretind a fi colaboratori ai Secției Consulare.

Puteți fi victime ale infracțiunii de înșelăciune și furt de identitate. Marele Premiu al Festivalului de scurtmetraje de la Praga acordat unui regizor român. Anunț important privind programul Secției consulare a ambasadei. Elenă ale Slovaciei, Poloniei,… Citeşte mai mult. Cehia si v-as ruga sa-mi spuneti ce acte am nevoie atat eu cat si ea….


Ziua Armatei Romaniei. Comemorarea militarilor români şi marcarea Zilei Veteranilor de Război, la Cimitirul Militar al Armatei Române din Zvolen, Slovacia. Pentru operativitate utilizaţi corespondenţa electronică! Adresa: B-dul Mihai Eminescu nr. Sărbătorirea Zilei Naționale a României la Hanoi.


Ministrul român al afacerilor externe, în vizită oficială la Praga. N-aveti cum s-o ratati, mai ales ca are si o placuta comemorativa cu Mihai Viteazul. Alături de Cor, au mai interpretat cântece populare artiștii Dumitru Dobrican (taragot) și Teofil Rad (vioară), membri ai Ansamblului Național. Roman Prosa , fost consul al Cehiei la Bucureşti, care va prezenta un referat pe tema relaţiilor de prietenie şi a sprijinului acordat de soldaţii români atât în Primul cât şi în cel de-al Doilea Război Mondial.


PRAGA , AMBASADA ROMANIEI. Acest fişier nu este disponibil momentan. Te rugăm să încerci mai târziu. Trimite prietenilor Vezi următorul. Postări Abonare Dezabonare.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky