středa 5. dubna 2017

Koupení sro

Specializujeme se na prodej s. Pokud se u nás rozhodnete koupit ready made společnost s. Druhou cestou je koupení tzv. Ready-made firma je společnost založená námi za účelem prodeje, nikdy nevyvíjející žádnou činnost. Tyto předpřipravené společnosti již mají přidělené IČO, jsou zapsány v obchodním rejstříku a je možné za ně začít okamžitě jednat. Ušetřete si dlouhý proces založení firmy a kupte si hotovou ready made společnost.


Největší databáze firem na prodej v ČR. Máme zkušenosti s prodejem firem s obratem - 3mil. Pomůžeme Vám najít kupujícího. Ready-made společnosti ( s.r.o.) Nejrychlejší cestou k zahájení podnikání je koupení tzv. Taková společnost byla námi založena za účelem prodeje našim klientům, aniž by kdy podnikala.


Potřebujete doplňující informace? Zaujala Vás naše nabídka, ale potřebujete něco upřesnit či doplnit? Kontaktujte nás pomocí tohoto formuláře (nebo zvolte další kontakty) a my se Vám ozveme v nejkratším možném čase.


Jak založit SRO svépomocí. E-kniha obsahuje popis kroků, které Vás navedou, jak úspěšně založit společnost s ručením omezeným. Přečte si náš návod zdarma, jak správně založit SRO svépomocí. Stačí kliknout na odkaz níže a stáhnout si elektronickou knihu ve formátu PDF.


Kniha se otevře v novém okně prohlížeče. Nabízíme firmy na prodej za skvělé ceny. Naše firmy na prodej Vám tedy ušetří nezbytné transakce a tyto peníze můžete ihned použít pro rozvoj Vašeho podnikání.


Vyrábíme dopravní značky, směrové sloupky, turistické a informační značky a jiné dopravní značení. Rychle, kvalitně a za příznivé ceny. Partner pro prodej firem a související služby.


Převažuje prodej ziskových firem. Aktuální informace o společnostech a firmách máme v nabídce Vám zašleme na základě Vašeho dotazu. Developerský projekt - projekt na výstavbu velkého obchodního centra, kanceláří a bytů, Polská republika, prostředky nutné k realizaci projektu - 320mil. Prodej SRO - pro koho je prodej s. Na nové sro se dostane úvěr. SRO bude Vaše (naše společně, vlastnit jej bude středisko Družstva investorů, navenek a jen interně Vy a my spolu).


Sro jde sehnat, developerský úvěr od banky také, když jsou klienti na byty. S tím máme zkušenosti. Na to Vám pronajmeme naše lidi, naše odborníky (outsourcing). Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Zapomeňte na ponožky a nudné knihy. Věnujte originální dárek – zážitek! Jediný klik vás dělí od dokonalého dárku na celý život. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Jsme firma na zážitky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky