pondělí 10. dubna 2017

Boj o patent

Má na kontě několik malých patentů a baví ho vymýšlet novátorské věci. Baví ho vymýšlet nové věci a na kontě má i několik malých patentů. Jednoho dne ho napadne, že stěrače na oknech vozidel, pokud jen mrholí, by mohly pracovat v přerušovaných intervalech.


Později vynález nabídne firmě For ale ta ho. Popis — Založené na skutočnom príbehu univerzitného profesora Roberta Kearna, ktorý je zároveň vynálezcom, a jeho dlhom boji s americkým automobilovým priemyslom.

FLASH OF GENIUS rozpráva príbeh o mužovi,. Tentoraz nejde o spor medzi Applom a Samsungom, ktorý sa už skončil, ani o naťahovačky s Qualcommom, ktoré už sú tiež našťastie uzavreté. Apple dostal pokutu na základe žaloby od patentového trolla, proti výsledku sa však odvolá.


Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti o dlhoročnom boji vynálezcu intervalového stierača Boba Kearnsa s automobilovým gigantom For ktorý mu patent ukradol. Namiesto finančného vyrovnania žiada súd o vydanie rozhodnutia, ktoré by v budúcnosti ako právny. Režie: Marc Abraham Hrají: Greg Kinnear, Lauren Graham.


Stahujte rychle přes Datoid.

Pomocí propracovaného vyhledávání si u nás každý jednoduše najde a stáhne to, co hledá. Jednoduše, spolehlivě a hlavně rychle! Príbeh je to samozrejme pekný, aj keď to 12-ročné martýrium bolo ukázané dosť jednostranne a existenčné. Dvanáctiletý boj , který jeho hlavního aktéra, středoškolského profesora Roberta Kearna, stál kus života, spoustu nervů, přátel, zdraví a málem i manželství a rodinu. Boj za pravdu a uznání.


Kdyby nešlo o skutečné události, byl bych přesvědčen, že jde o marný boj s nadnárodní společností, kterou nemůže jedinec nikdy vyhrát. Taková pohádka pro dospělé diváky. Nicméně každý bude přát a sympatizovat s dr. Kearnsem, který je lehce uvěřitelný jako oblíbený profesor na škole a stejně jako zabejčený. Vyprávění o univerzitním profesorovi, který bojuje za uznání své práce.


Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Přehrát on-line s možností stažení. Nejstarší Dennis a Tim mu pomáhají ve výzkumech.


Detroitu s manželkou Phyllis, která je učitelkou. Vynalezne intervalový stěrač, který znamená technický průlom a mohl by se montovat do všech automobilů.

Přítel Gil Previck a jeho bratr mu poskytnou finance na vývoj, patent a výrobu. Kearns představí vynález mamutí firmě For jejíž vývojové. We support our customers in maximizing the value of their Intellectual Property. Zoradiť podľa: Soubory Složky. Filtr Kategorie Video Audio Archivy Dokumenty Aplikace Obrázky.


Jazyk Čeština Slovenčina Angličtina Poľština Nemčina. Nahráno Za poslední týden Za poslední měsíc St. Raj všetkých online filmov a seriálov úplne zadarmo a navyše bez otravných reklám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky