pátek 9. září 2016

Víza do číny

Víza jsou standardně vyřízena čtvrtý pracovní den od přijetí žádosti. Pokud hodláte podniknout cestu do dalších zemí, např. Hongkongu nebo Macaa, budete potřebovat pro návrat do pevninské Číny dvouvstupné nebo vícevstupné vízum. Pro vyřízení víz do Číny jsem využil služby zprostředkovatele VízadoČíny. Osobně si vše vyzvednuli a do týdne jsem měl vízum v pase.


Michal Pelikán Bohemia Properties Děkuji spol.

JOUTRIP za profesionální a velmi rychlý přístup při vyřízení víza do Číny. Víza do Číny Doklady potrebné na udelenie turistického a obchodného víza pre pobyt v Číne do dní: Nový systém podávania žiadostí od 11. Vízum do Číny Jak na víza do Číny ? V souladu s čínskými příslušnými právními předpisy a mezinárodní běžnou praxí pověřuje Velvyslanectví ČLR v ČR počínaje dnem 18. Chinese Visa Application Service Center k pořizování otisků deseti prstů všech žadatelů o vízum, včetně českých občanů. Platnosť pasu musí byť minimálne mesiacov po ukončení pobytu v Číne.


Vyřídíme pro vás turistická i služební víza do Číny. Před cestou do Číny si raději ověřte, zda se podmínky pro cestování nezměnily. Z tohoto důvodu nemůžeme podání žádostí o vízum do Číny nadále zprostředkovávat.

Pro zajištění turistického víza do Číny je nutné předložit tyto doklady: cestovní pas platný min. Zajistíme vám víza do Číny. Víza vám zajistíme snadno a rychle bez nutnosti vaší návštěvy na ambasádě ČLR. Tím vám ušetříme spoustu času a starostí.


V případě že se rozhodnete vyřídit si víza samy čeká vás návštěva ambasády minimálně 2x, ve většině případů však chtějí na ambasádě doplnit nebo. Podívejte se, jak dlouho trvá vyřízení víza do Číny a jaké jsou zkušenosti žadatelů. Turistické vízum do Číny.


Pokud jedete pouze do Číny , potřebujete turistická víza , která pořídíte na čínské ambasádě v Praze. Budete potřebovat tyto dokumenty. Pokud z toho něco nebudete mít, na ambasádě vám to nevezmou a budete tam muset znovu, nepodceňte přípravu.


Pre vystavenie pracovného víza je nutné predložiť pracovné povolenie od Úradu práce ČĽR. Slovenskí občania nepotrebujú na dobu dní víza do oblastí Hongkong a Macao. Pokud do Číny cestujete ze zemí Subsaharské Afriky a Latinské Ameriky (i pokud v dané zemi máte pouze transfer), je nezbytné mít v mezinárodním očkovacím průkazu potvrzení o očkování proti žluté zimnici.


Pokud uplynulo od návštěvy těchto zemí více jak dní, tak by očkování nemělo být vyžadováno. Na základe registrácie na našom webe, alebo záväznej objednávky Vám budú poskytnuté širšie informácie o nutných dokladoch na víza do Číny. Tento typ víza do Číny se uděluje v případě, že přes Čínu cestujete do jiné země a nesplňujete podmínky pro bezvízový tranzit (max h, pohyb jen v prostoru letiště). Jedná se o případy, kdy v zemi nestrávíte více než nebo 1hodin. Pevninské Číny pro občany České republiky a ostatních zemí Shengenské dohody na € nezávisle na počtu vstupů a době platnosti víza.


Víza se zpravidla vydávají do pracovních dnů ode dne přijetí žádosti.

Urgentní víza do Číny je možné: je za pouhých 1-pracovních dnů, ale bude stát za to peníze navíc. Pokud mluvíme o nákladech na vydání víza v ČRČína, liší se podle typu dokumentu a jeho trvání. Pozývací list z Číny (je nevyhnutný iba pre vystavenie viac-vstupového víza !), alebo doklad preukazujúci potrebu dvoj-vstupového víza.


Peking, Šanghaj a Kanton a ďalších. Jak dlouho trvá získání víza do Číny ? Vyhotovení víza je poměrně rychlá záležitost. Obchodní podmínky společnosti STUDENT AGENCY TRAVEL k. Naše zkušenosti s vyřizováním víz jsou zárukou vaší spokojenosti, která je u nás vždy na prvním místě.


Informace o očkování pro cesty do zahraničí. Rádi vám poradíme, do kterých zemí je povinné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky