pátek 23. září 2016

Pracovni pravo

Odvětví pracovního práva je tvořeno souborem norem upravujících tři tematické okruhy: individuální pracovní právo, kolektivní pracovní právo a právní úprava zaměstnanosti. Jsme Vaši lektoři zákoníku práce a advokáti se zaměřením na pracovní právo. Adam Valíček, MBA, advokát působí rovněž jako lektoři v oblasti pracovního práva, kteří připraví školení na míru pro každého klienta.


Rozlišuje se individuální pracovní právo, upravující pracovní vztahy jednotlivých zaměstnanců, a kolektivní pracovní právo, v němž se řeší vztahy mezi zaměstnaneckými odborovými orgány a jednotlivými zaměstnavateli nebo organizacemi zaměstnavatelů. Pro naše klienty z řad společností nabízíme rovněž služby v oblasti korporátního práva, které je provází od okamžiku jejich vzniku, přes veškeré zásadní změny v jejich fungování až po fúze, rozdělení a jiné přeměny společností – s tím, že pro účely těchto služeb dokážeme zajistit rovněž podporu spolupracující auditorské a daňové kanceláře.

Společnost SEO -SITE:COM s. Roky komunikujeme s právníky různých specializací a poskytujeme jim poradenství při hledání nových zákazníků jako i odborné poradenství osobám a podnikatelům při hledání právní pomoci. Mám smlouvu na dobu určitou, která mi konci 31. Mzda musí být sjednána, stanovena nebo určena před začátkem výkonu práce, za kterou má tato mzda příslušet.


New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Při prohlížení těchto internetových stránek zpracovává společnost ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.

Book online, Pay at Hotel. Vaše osobní údaje, včetně cookies, a to za účelem hodnocení návštěvnosti webu a tvorby souvisejících statistik. Základní vymezení pracovního práva v Česku se nachází v § českého zákoníku práce.


Vědomostní testy online. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Zaměstnavatel požaduje po zaměstnanci určitou práce, pro kterou je nutná nějaká kvalifikace nebo složení zkoušky, v tomto konkrétním případě se jedná o profesní (řidičský, strojnický, jeřábnický) průkaz.


Jsme odborníky na pracovní právo, kam mimo jiné patří i problematika sporů ohledně pracovních úrazů či nároků ohledně nemoci z povolání. Pracovní úrazy a odškodnění, nemoc z povolání. Dávat práci lidem mnohdy není snadné a stát to legislativou spíš komplikuje, než usnadňuje. Výklad ustanovení § zákona č. Ministerstva práce a sociálních věcí, na osobních stránkách ministra Zdeňka Škromacha, a tak, jak byl vtělen do metodického pokynu úřadům práce.


Dobrý den, srdečně Vás vítáme na stránkách naší pracovně-právní poradny. Zdarma u nás najdete databázi více než jednoho tisíce zodpovězených dotazů z pracovního práva, aktuality z pracovního práva a výkladový slovník pracovního práva. Best Price Guarantee, up to Off.


Quick, Simple, Easy to Use. Prosinec je kromě Vánoc a vánočních večírků i měsícem, kdy se zahajuje lyžařská sezóna.

Podíváme se na to, jak právo a judikatura nahlíží na zranění zaměstnanců během těchto akcí organizovaných zaměstnavatelem – jedná se o „soukromý problém“ zaměstnance nebo pracovní úraz? Potřebujete jako zaměstnavatel poradit s tvorbou pracovních smluv? Jste zaměstnanec, který nedostal odstupné? Když jdete k právníkovi kvůli těmto problémům, měli byste vědět, jestli ovládá advokát pracovní právo dokonale, nebo je to jeho vedlejší agenda.


Hledáte advokáta v obci Ostrava se zaměřením na pracovní právo? Možnost hromadné poptávky více advokátům. Právní poradenství, rychlé a účinné řešení případů ve prospěch klienta.


Provádíme veškeré úkony v oblasti pracovního práva. Semináře, školení a kurzy agentury BOVA z oblasti právo, daně, ekonomika a cla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky