pátek 2. září 2016

Logo vzp ke stažení

Navigace v patičce Užitečné odkazy O nás Tiskové centrum Zdravá kariéra Ověření. Nebýt Asistenční služby OZP, manželův stav by měl. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím. Tiskové oddělení je určeno a kapacitně nastaveno pro komunikaci se zástupci médií.


Vítejte v tiskovém centru VZP. Zde naleznete vždy aktuální informace týkající se VZP , kontakty, fotografie a další potřebné informace. Pro přihlášení k VZP ČR (tj. pro přeregistraci) a pro přihlášení novorozence použijte interaktivní přihlášku, nebo si můžete vytisknout formulář Přihláška (pdf). Pro ohlášení změn použijte níže uvedený formulář Přihláška a evidenční list pojištěnce. Nezapomeňte rovněž předložit potřebné doklady.


VZP vydává formuláře potřebné k hlášení údajů stanovených příslušnými zákony. Tiskopisy pro farmaceutické firmy a smluvní zdravotnická zařízení naleznete v rubrice Poskytovatelé. Pokud se vám po kliknutí na odkaz formuláře zobrazuje chyba, stáhněte si formulář do vašeho počítače (pravým tlačítkem myši příkaz Uložit odkaz jako) a následně ho otevřete z místa uložení přímo ve vašem počítači (je zapotřebí použít Adobe Acrobat Reader).


VZP ČR Podpora Přihlášení do aplikace VZP Point Přihlášením prohlašuji, že jsem se důkladně seznámil s platným zněním Podmínek užití (PDF) , že těmto Podmínkám zcela rozumím a výslovně s nimi souhlasím. Oficiální logo Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR ke stažení. Orgány, organizace a zařízení, právnické a fyzické osoby mohou užívat logo Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR pouze se souhlasem Odboru marketingu ZP MV ČR.


Informace ke komprimovaným číselníkům. Popis atributů číselníků naleznete v metodice Datové rozhraní číselníků v úvodním popisu. Po stažení číselníku ve formě komprimovaného souboru a jeho „rozbalení“ (dekomprimaci) tvoří každý číselník samostatný ASCII soubor s větami proměnné délky s oddělovači v kódování PC LATIN 2. Kontaktní osoby pro média a tisk: Ing.


Halina Trsková místopředsedkyně představenstva Pojišťovny VZP , a. Z vybraného logotypu vyrobíme samolepku jakéhokoliv typu ZDE Logos and cliparts are free to download in the following formats: SVG, CDR, AI. All logos are the property of their respective companies or organizations, unless otherwise specified. Logo v křivkách ke stažení.


Níže naleznete logo Evropské unie, Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Evropské unie: Loga Evropské unie - kombinace textů vodorovně, svisle, barevně, černob. PC na míru: Za kvalitou námi postavených sestav si stojíme. Proto ke každému počítači, který složíme, dáváme nadstandardní výhody. Loga státních univerzit ke stažení.


Všechny loga můžete využít při tvorbě návrhu přes náš online editor promočních oznámení (vzory promočních oznámení). Stačí vybrané stáhnout do počítače a vložit v editoru jako obrázek přes záložku Nástroje. Jeho využití je možné pouze se souhlasem ministerstva.


Pro schválení se obraťte sem. Pokud chcete použít naše logo , pošlete, prosím, náhled připravovaných materiálů předem ke schválení na e-mail michal. K dispozici jsou také fotografie FN Brno.


Stáhněte si zdarma formuláře a program na vyplňování, tisk a podání. Zaměstnavatelé Kalkulace a vyúčtování Kalkulace nákladů poradenské činnosti Kalkulace nákladů rekvalifikace Kalkulace nákladů spojených s prováděním pracovní rehabilitace Měsíční vyúčtování mzdových nákladů na SÚPM vyhrazeném Měsíční vyúčtování mzdových nákladů uchazečů. Do grafiky není možné jakkoli zasahovat a měnit ji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky