úterý 6. září 2016

Jak zařídit kavárnu

Ráno je potřeba kavárnu nachystat, přes den pořád něco umýváte, leštíte, uklízíte, roznášíte, naléváte a pak večer je potřeba celou kavárnu uklidit a umýt podlahu. Není to práce pro každého, a to ještě nepřišla ta nejtěžší část, komunikace se zákazníky. Jak se v Česku říká, náš zákazník, náš pán.


Jak dokonale zařídit svou kavárnu ? S kavárnami se poslední dobou doslova roztrhl pytel.

A není divu – není nic lepšího, než po náročném dni se zrelaxovat v klidném prostředí s hrnkem dobré kávy. Jak zařídit kavárnu Není nic horšího než si zařídit kavárnu a po týdnu zjistit při kontrole hygieny, že nesmíte mít ani jedno místo k sezení. Trojice kavárníků nás nechala nahlédnout do zákulisí svého podniku. Když zakládáte byznys, hledejte mezeru na trhu, místo, kde podnik, jaký chcete, není, zvažujte finance – jak jsou v dané čtvrti vysoké nájmy. Pro výběr lokality musíte mít také osobní důvody.


Když chcete otevřít kavárnu , musíte být člověk, který nerad spí, na to totiž nemáte čas. Zařídit si tak vlastní kavárnu , kde se budou pravidelně scházet příjemní lidé a nasávat jedinečnou atmosféru… podobnou myšlenku se snaží proměnit v realitu spousta lidí a některým se to skutečně podaří.

Bohužel je více těch, kteří nakonec ztroskotají. Chcete, aby váš domov byl sladěný od předsíně až po ložnici? Nebo nevíte, jak zařídit kuchyňo-obývák, aby působil kompaktně?


Budete překvapeni, jak málo stač. Jak ke kavárně přišel a jak z ní se svou ženou dokázal vybudovat podnik s ročním obratem kolem čtyř miliónů, mi vyprávěl v dnešním rozhovoru. Nebavili jsme se ale jenom o tom, proč si vedle svého zaměstnání vytvořil ještě jedno navíc, ale odkrývali jsme i způsob, jakým dokázal svou kavárnu poměrně rychle nakopnout. Nikdo vám nedá kompletní manuál, jak na to, ale sami musíte hledat a pídit se po informacích. Já jsem pro vás sepsala základní kroky k tomu, jak si zařídit cukrářskou provozovnu.


Od samotného uvědomění si, že je to pro vás to pravé ořechové, až k samotné realizaci. Raději malý byt, ale vlastní. Mnoho lidí po harcování po studentských bytech a kolejích touží po soukromí.


Chytré tipy architekta z jedné místnosti dokážou vytvořit krásné bydlení. Krásné a zajímavé bydlení poskytuje dostatečný komfort. Jak jednat v případě, že jste obor nevystudovali ani nemáte žádnou praxi?


O tom již v BUSINESS LEADERS).

Požádejte o koncesi na prodej lihu S největší pravděpodobností budete potřebovat i koncesi na prodej lihu, kterou si rovněž zařídíte na živnostenském úřadě, zároveň se žádostí o živnostenský list. Otevřít restauraci, kavárnu nebo třeba bistro není jen tak. Pomůžeme vám zorientovat se v úřadech a zákonech, abyste na žádný nezapomněli.


Zároveň přinášíme pár užitečných tipů, které vám pomůžou nejen s rozjezdem podniku. Dámy, v dnešním videu budu odpovídat na váš dotaz a to konkrétně JAK ZAŘÍDIT , ABY SE S TEBOU MUŽI SEZNAMOVALI PRVNÍ ! Franchisig je ideální způsob jak si otevřít kavárnu a zároveň získat partnera na podnikání, který vám pomůže. Je to jediný způsob, jak objektivně sledovat, zda se vám daří tak, jak jste předpokládali.


Vaše primární nabídka je nápojový lístek kavárny, věnujte mu dostatečnou pozornost a čas. Mějte vpřed promyšlenou strategii získávání zákazníků (je lepší zjistit, že ji nemáte, pokud jste kavárnu ještě neotevřeli). Podíváme se také jak můžete jako jedna osoba fungovat ve firmě jako společník, jednatel a zaměstnanec, proč nemůže stát hodina vaší práce 1korun, nebo třeba jak probíhá kontrola ze živnostenského úřadu. Přejeme všem svátky plné klidu a pohody, třeba i se svařákem v ruce nad novým číslem Starting UP ;). Zeptejte se v referenčních kavárnách dodavatele kávy, jak jsou spokojeni a jestli dodavatel splnil vše, na čem se s ním domluvili.


Při vlastním průzkumu můžete navštívit např. Dnes přinášíme pár ra jak bez nákladných kusů nábytku dosáhnout toho, aby i minibyt vypadal dobře a pokud. Dnešní doba přináší mnoho stresu, je hektická a člověk se téměř nezastaví.


Domov je místo, kde hledáme útočiště před těmito nepříznivými vlivy. Dojděte si na živnostenský úřa zaplaťte tisíc korun, vyberte si volné živnosti a je to, můžete podnikat. Opravdu, je to takto nekonečně snadné, ale vždycky existuje nějaké to ale.


Přečtěte si také: Jak začít podnikat Založení společnosti. Je-li vaším dávným snem mít malou cukrárnu, obrňte se trpělivostí. Než začnete prodávat sladkosti, čeká vás mnoho běhání po úřadech.


Navštívit musíte stavební úřa hygienickou stanici a hasiče. Pro usnadnění práce si můžete najmout projektanta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky