úterý 31. března 2015

Vyplnění složenky

On-line tisk do formulářů poštovních poukázek - složenek. Vyplnění složenky k přihlášce na vysokou školu je tradiční noční můrou všech maturantů. Abychom vám ušetřili nervy, nabízíme vám. Vyplnění poštovní poukázky Dobrá zpráva je, že zadní stranu tiskopisu můžete ignorovat.


Složenky je program, který usnadňuje vypisování složenek. I době elektronických plateb je častá potřeba vystavení klasické papírové složenky.

K usnadnění vyplňování kolonek a následnému vytištění je určen tento program. Využívá standardní tiskopisy České pošty s. Zaplatit poplatek za přijímací zkoušky na vysokou, za elektřinu v garáži, za pobyt v hotelu. Umožňuje založit databázi příjemců, což zvyšuje efektivitu vyplňování u. Orientace v poštovních peněžních službách, vyplnění poukázek. V současnosti, kdy je výrazná část dokumentů, formulářů či listin vyplňována na počítači a zasílána elektronicky, stále existuje řada případů, kdy se bez ručního zápisu údajů do formulářů neobejdeme. Vyplnění údajů složenky tiskem - poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Vyplnění údajů složenky tiskem.


Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

Součástí je i vytváření přehledu vystavených složenek s možností filtrování a tisku. Předlohy pro další tiskopisy (nejen složenky ) lze vytvořit zdarma na základě poptávky uživatelů programu. Na přání je možné program upravit pro tisk na speciální formuláře velikosti A kdy je v horní části prostor pro tisk libovolných údajů a vlastní složenka je ve spodní části s možností odtržení nebo integrování funkce pro hromadný tisk. Nejdříve si uvědomte, že neexistuje jen jeden druh složenky. Proto sáhněte po té pravé.


Krom barevného odlišení vám zaručeně pomůže typ uvedený v horních rozích složenky (např. Poštovní poukázka A). Zadní stranu ignorujte. Skládá se ze tří částí. Shrnete v něm informace obsažené na celém formuláři.


CSV-Excel) aktualizováno 7. Elektronické vyplnění složenek. Díky strojovému zpracování není možné tisknout dle vlastního rozvržení a uživatelé musí dodržet jak předepsanou gramáž papíru. Zde můžete pomocí vyplnění formuláře a určením typu složenky , tuto složenku potisknout potřebnými údaji na vaší tiskárně. Rovněž se zde můžete registrovat a vytvořit si tak přednastavené profily i na několik různých složenek které nebudete muset neustále vyplňovat znovu.


Stač í nás kontaktovat a domluvit podrobnosti. Tiskneme složenky i personalizované - tedy můžete např. Pokud je text po vytištění na poukázku posunutý, zadejte hodnoty pro korekci.


Můžete zadávat desetinná i záporná čísla.

Vždy před tiskem zkontrolujte, zda máte nastavené měřítko tisku na „1 “ nebo „Skutečná velikost“ a orientaci „Na výšku“. Formulář pro vyplnění poštovní poukázky typu A, která k uhrazení částky v hotovosti na pobočkách České pošty a následném připsání částky na zadaný bankovní účet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky