úterý 10. března 2015

Postup při založení sro

Postup pre získanie takéhoto oprávnenia sa spravuje osobitným zákonom podľa daných predmetov podnikania. Splatenie základného imania Základné imanie spoločnosti (vklady všetkých spoločníkov spolu) musí byť minimálne 5. Jedná se spíše o maraton, který podnikatel musí absolvovat, než doběhne do svého cíle - založení s. Pokud nechce využít služeb dražších právníků nebo levnějších firem specializovaných na založení s. Stručný postup založení s.

Pokud se do založení společnosti pustíte sami, čeká vás poměrně dost práce. A studiem právních předpisů na začátek chybu rozhodně neuděláte — důležité jsou pro vás zejména živnostenský zákon, zákon o obchodních korporacích a obchodní zákoník, případně občanský soudní řád. Právo Formy podnikání Základní postup založení společnosti s ručením omezeným Základní postup založení společnosti s ručením omezeným Před přečtením této stránky Vám doporučujeme navštívit naše shrnutí základních informací o společnosti s ručením omezením. Ta musí být podána do dnů od založení společnosti. Do dnů od zápisu do obchodního rejstříku se pak společnost musí zaregistrovat na finančním úřadu.


Společenská smlouva rovněž určí orgány společnosti. Společnost s ručením omezeným vyžaduje ke svému založení společenskou smlouvu, má-li společnost více zakladatelů, případně zakladatelskou listinu, má-li pouze jednoho zakladatele.

ZOK v ustanovení § přímo uvádí, že společenská smlouva (stejně tak zakladatelská listina) vyžaduje formu veřejné listiny, tzn. V případě, ze zvolíte při založení s. Katastru nemovitostí ne starší měsíce (tyto dokumenty připraví naše společnost). Postup založení firmy zůstává i přes legislativní změny stále poměrně komplikovanou záležitostí a je vhodné pro založení společnosti využít služeb specialistů nebo advokátních kanceláří, které jsou ale zpravidla dražší a nenabízí tak rozsáhlé služby.


Vás provede celým procesem založení firmy s. Prvním krokem při zakládání právnické osoby ve formě společnosti s ručením omezeným je založení obchodní společnosti sepsáním společenské smlouvy (případně zakladatelské listiny v případě, že má společnost pouze jediného zakladatele). O zapsání nově založené s. Rozhodnutí o zápisu, které je doporučeně zasláno do sídla zakládané společnosti. Samotné založení je otázkou až pracovních dní od dodání všech dokumentů.


Celý proces zpravidla zabere pracovních dnů od prvního kontaktu po zápis do Obchodního rejstříku. Co vše potřebuji pro založení S. Všechny potřebné dokumenty připravujeme my v rámci služby. Postup je takový, že klient zavolá nebo pošle e-mailem poptávku, my mu obratem posíláme informační e-mail, který obsahuje kompletní ceny a jednotlivé body, které klient musí vyplnit, abychom mohli připravit dokumenty a objednat notáře.


Na tomto místě ve stručnosti nabízíme postup při založení sro aneb jak založit sro. Jaký je postup založení s.

Nyní tedy k samotnému postupu založení s. Jakkoliv snadný a rychlý se tento krok může zdát. Přesný postup pro založení s. Michalem Ahnem z EUROSPOLEČNOSTI, a. Celý proces založení firmy trvá běžně 2-týdnů, v případě komplikací se může doba založení firmy i výrazně protáhnout. Náklady na založení společnosti činí, jen na notářských a správních poplatcích, několik tisíc. V rámci založení firmy je potřeba vyplnit v požadovaných dokumentech více než 6údajů.


Stačí přitom udělat jedinou chybu ve vyplňování a úředník je pak nucen dokument vrátit zpět jako nevyhovující a termín pro zapsání společnosti se výrazně prodlužuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky