čtvrtek 12. března 2015

Maledivy víza

Pro vstup a pobyt na území cizího státu musejí občané ČR splňovat podmínky stanovené jeho zákony. Ke sdělování aktuálních podmínek vstupu a pobytu na území cizího státu je příslušný zastupitelský úřad daného státu. Je zakázáno dovážet narkotika, alkohol, pornografický materiál, zbraně a výrobky z vepřového masa.


Zakázáno je také dovážení náboženských předmětů, jež by sloužily k propagaci jiné církve, než je islám (například bibli nebo křížek s sebou mít můžete, ale nesmíte je žádnému ostrovanovi darovat). Platnosť pasu musí byť minimálne mesiacov po návrate.

Deti musia mať vlastný cestovný pas. Cestovný doklad musí byť platný minimálne mesiacov. Délka standardního víza je dnů. Na letišti v Malé Velaanage je třeba zaplatit odletovou daň v hodnotě USD v hotovosti nebo platební kartou. Daň je povinná pro všechny starší let.


V prípade nutnosti naša CK Gopre vás rada zaistí, v rámci zájazdu na Srí Lanku víza zdarma a bez servisných poplatkov a bez starostí! Pobyt do dnů je bezplatný, po překročení této doby lze prodloužení získat za USD na den. Víza nie sú potrebné, ak vaša dovolenka napresiahne dobu dní – potrebujete spiatočný cestovný doklad a dostatočné množstvo finančých.

Venku zima, v práci jste v jednom kole a cítíte, že potřebujete od všeho pauzu a nemuset absolutně nic dělat. Print Kam víza nepotrebujete Na tejto stránke uvádzame zoznam krajín, kam občan Slovenskej republiky môže cestovať bez víz, s platným cestovným pasom. Odporúčame pozorne čítať poznámky v pravej časti tabuliek Bezvízový styk jednostranný a Bezvízový styk s regulačnými opatreniami aby ste sa ubezpečili, že sa poznámka vzťahuje na občanov Slovenskej republiky.


Maledivy diplomatické styky. Stačí jednou se ponořit pod mořskou hladinu a chvíli pozorovat podmořské království. Na letiště jenom musíte vyplnit registrační lístek, mít platný cestovní pas a dostatek finančních prostředků (minimálně USD na den). Predĺženie víz sa žiada na príslušnom oddelení imigračného úradu.


Turistické víza možno predĺžiť max. Očkovanie nie je povinné (výnimkou je žltá zimnica v prípade, že prichádzate z krajiny, kde sa vyskytuje). Odporúča sa očkovanie proti žltačke (A aj B) a týfusu. Po příletu na letiště Male (oficiální název Velana International Airport, dříve Ibrahim Nasir International Airport) a vyplnění arrival car kterou dostanete v letadle a předložení potvrzení o ubytování, Vám bude uděleno povolení k pobytu na dní.


Máme jich nepřeberné množství. Maldivy sú jedným z najviac geograficky rozptýlených štátov na svete, a zároveň najmenšia ázijská krajina podľa plochy a obyvateľstva. Nabízíme vám kvalitní a ověřené hotely.


V poslední době však platí, že nákup těchto zájezdů je nejvýhodnější co nejdříve, jelikož ceny letenek se mění každou chvilku a zájezdy jsou kalkulovány dle aktuálních cen letenek. Víza dopredu riešiť netreba, na letisku sa iba vypíše formulár.

Vypĺňa sa doňho číslo letu, ktorým ste prišli, osobné údaje a hotel, v ktorom ste ubytovaní. Ak ste ubytovaní v rôznych hoteloch, stačí uviesť prvý z nich. Mějte u sebe poznamenaný název vašeho ubytování, které je nutné uvést. Celý proces na imigračním nezabral více jak minut a. Pri cestovaní je potrebný platný cestovný pas.


Pri pobytoch na Maldivach, ktoré nepresahujú dní sú víza poskytované turistom zdarma. Vízum je možné dostať priamo na letisku pri prílete. K tomu je potrebné dokladovať platný spiatočný lístok na odchod z krajiny, potvrdenie rezervácie z hotela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky