pátek 21. června 2019

Stavební deník elektronicky

Infrastruktura cloudu se zdá být ideálním řešením pro stavební a montážní práce, které mají takovýto distribuovaný charakter. Elektronický stavební deník Buildary je provozován na cloudu Microsoft Azure, který je nejvýkonnějším, nejdůvěryhodnějším a nejspolehlivějším, z dnes nabízených cloudových řešení. This thesis is about the designing of a web application that performs the function of a site diary. It deals with current legislation regarding the management of the site diaries and its impact on this design.


Automatizací a archivací komunikačních procesů, přinese stavební deník značné úspory při výstavbě jak malého rozsahu, tak velkých stavebních celků, popřípadě u rekonstrukcí všeho druhu.

Nepodstatnou úsporou je pochopitelně zkrácení doby samotné realizace stavby. Je však otázkou, jak se na používání elektronického stavebního deníku dívá současný právní systém. Přinášíme názor Ministerstva pro místní rozvoj.


Evidujte denné záznamy, fotodokumentáciu, dochádzku pracovníkov, dodávku materiálov a mnoho iného. Máte možnosť nahrávať dokumenty potrebné k stavbe a sledovať priebeh stavebných prác, ak ste investor, či developer. Online stavební deník Splněný sen každého investora, stavaře i developera.


Náš chytrý online stavební deník je snadný na ovládání a přístupný z počítače, tabletu i mobilu.

Firma diktuje denní záznamy a na zabezpečný cloud přikládá dokumenty, fotky a videa z průběhu stavby. Klasická forma stavebního deníku je v podobě papírového, nejčastěji propisovatelného tiskopisu. Nejde však o variantu jedinou.


K tomu může sloužit aplikace stavební deník. Podívejme se blíže na její specifika a charakteristiku. Stavební deník se vede písemnou formou. Z hlediska legislativy je třeba, aby byly zápisy opatřeny originálním podpisem, pro případ soudního sporu.


Přesto je vedení stavebních deníků neustálým zdrojem sporů mezi investory, stavebním dozorem a stavebními firmami. Každá stavba musí mít zavedený stavební deník – tedy minimálně jeden hlavní pro investora, dodavatele a dozor. V případě subdodávek vznikají další deníky, které jsou pod ten hlavní zařazeny.


Za každý náš deník se bude platit měsíční paušál. Rádi bychom nahradili až papírových deníků. Excelový soubor stavebního deníku je nevyplněný, vytvořený podle tištěného vzoru, běžně dostupného v papírnictví a používaného na stavbách. Můžete si je vyplnit elektronicky a vytisknout, nebo jen vytisknout pprázdné listy.


New deals listed every day!

Easy, fast and secure booking! Elektronický stavebný denník Buildary. Je v pouze jediné fyzické formě, text je nečitelný, každý si do něj může kdykoliv dopsat jakoukoliv informaci a každý den do něj píšou zodpovědné osoby velmi podobné informace.


Book online, Pay at Hotel. Neztratí se, nezničí, nepřepíše. Náš elektronický stavební deník dokáže z vytvářet denní záznamy automaticky, za Vás.


Odpovědná osoba jen nadiktuje odvedenou práci a přiloží fotky či videa. Také tam mají být kopie určené pro další pověřené osoby. Záznamy je třeba doplňovat každodenně, eventuálně se musí doplnit následující den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky