středa 19. června 2019

Nákup a prodej zboží živnost

Obsahová náplň živnosti volné „Velkoobchod a maloobchod“. Obsluha čerpacích stanic, zabezpečování. R prodávám přes aukro, atd. Do jaké míry to mohu provozovat bez ŽL.


Každý si přece může koupit kdekoli na světě např.

R, když už se mu nelíbí prodat. Nákup a prodej zboží živnost Rozehrávka Olomouce je prozatím hodně rozlétaná zejména pasy na beky jsou. Hydranty, šoupata, navrtávací pasy , klapky, vodoměry, identifikační tabulky,. Re: Jak funguje - nákup zboží za účelem dalšího prodeje? Co zařídit, jak to dál probíhá atd?


Chtěla prodávat přes internet zejména oblečení a dětské věci. Pokud bych chtěla na e-shopu tak asi udělat živnostenský list?

Jak mám založit živnost na nákup a prodej ? Dobrý den,když si chci založit živnost na nákup a prodej ojetých automobilů,co k tomu potřebuji a musím ty auta na sebe přihlásit a pak prodávat na své jméno? Nebo se to dělá jinak? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Komisní prodej je stále běžnou formou prodeje a kromě toho je to oblíbená forma distribuce zboží , které prodejci rádi využívají především u menších výrobců.


Z těchto důvodů jsme připravili sérii článků o komisním prodeji, která pokryje všechny potřebné informace o tomto způsobu prodeje. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, sídle živnostníka. FO má rozšířenou živnost na nákup a prodej nemov. Mám dotaz, 1)zda nákup nemovitosti (jako zboží ) např. Prodej by byl zajištěn přes internetový obchod.


Zajímá mne tedy, zda je potřeba dodržovat nějaké hygienické podmínky, i když se nejedná o potravinářské zboží. Dále, zda je potřeba mít dílnu či jiný prostor pro výrobu svíček nebo stačí provozovna uvedená pro živnost , v tomto případě bydliště. Chtěla bych si založit živnost na nákup a prodej zboží. Můžete mi někdo poradit, zda bude lepší uplatňovat skutečné výdaje nebo výdaje paušálem?


Je mi jasné, že v případě nějaké duševní činnosti je paušál výhodný, protože nevzniká mnoho nákladů, ale nevím, jak se rozhodnout v tomto případě. Koncesovanou živnost a založení společnosti pro výkon činnosti Nákup a prodej , půjčování, vývoj, výroba, opravy, úpravy, uschovávání, skladování, přeprava, znehodnocování a ničení bezpečnostního materiálu Vám můžeme zajistit včetně komplexního právního servisu.

Tato činnost spadá pod tzv. Za oprávněné činnosti k této živnosti jsou považovány takové, které jsou spojené s nákupem a prodejem zboží za účelem jeho dalšího prodeje k další podnikatelské činnosti (velkoobchod) a činnosti spojené s nákupem a prodejem zboží za účelem jeho prodeje přímému spotřebiteli a prodej tohoto zboží (maloobchod). Dynková Jarmila - nákup a prodej potravin. Měl bych mít nárok na vrácení DPH od německého FÚ, ale šance je prý velmi mizivá, protože nemají jistotu, že zboží převezu za hranice a podezírají, že bych zboží prodal ještě v Německu.


Prodej zboží do EU neplátcům DPH Když jsme plátce DPH a prodáváme zboží do států EU neplátcům, prodáváme s českou DPH a místo plnění je v tuzemsku, v ČR. Vystavíme běžný daňový doklad , nemůžeme použít zjednodušený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky