středa 13. února 2019

Smlouva o prodeji vozidla

New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Nebezpečí škody na věci přechází na kupujícího převzetím věci.


Prodávající se zavazuje provést odhlášení předmětného vozidla na kupujícího z evidence motorových vozidel, a to nejpozději do. Book online, Pay at Hotel. Kupní smlouva o prodeji motorového vozidla.


Dále musí kupní smlouva na auto obsahovat dohodu o výši kupní ceny vozidla , způsobu a lhůtách jejího zaplacení. Stejně tak by ve smlouvě mělo být uvedeno jak a kdy nabývá kupující vlastnické právo k předmětu převodu, přičemž může být například dohodnuto, že bude vlastnické právo nabyto až zaplacením kupní. Kromě povinných informací o obou kupních stranách je třeba řádně identifikovat auto, uvést tovární a státní poznávací značku a především rodné číslo vozu (VIN). Co musí obsahovat kupní smlouva , záruka, odstoupení, reklamace. Vzor smlouvy ke stažení v PDF.


Smlouva o prodeji vozidla

Kupující prohlašuje, že byl prodávajícím zřetelně seznámen s níže uvedenými závadami vozidla a bere je na vědomí. Prodávající prohlašuje, že žádnou závadu, která je mu známa, kupujícímu nezatajil. Při koupi či prodeji vozidla je důležité mít dobře sepsanou smlouvu, která kryje hlavní rizika.


Ve smlouvě nesmí být formulace, že jde o koupi auta tak jak stojí a leží. Tím by se prodávající zbavil. Prodávající tímto prohlašuje, že je výhradním vlastníkem prodávaného motorového vozidla uvedeného v čl. Informace o stavu motorového vozidla.


Smlouva o prodeji vozidla

Zejména stav najetých kilometrů a seznam příslušenství vozidla. Vyhnete se tak případným sporům a problémům s reklamacemi. Tuto šablonu formuláře standardní kupní smlouvy můžete použít při prodeji vozu.


Smlouva musí obsahovat dohodnutou prodejní cenu. Tato šablona podporuje přístupnost. Vzory smluv zdarma vypracované renomovanou právní kanceláří a které jsou součástí programu Zákony. Smluvní strany: dále jen „prodávající“, a dále jen „kupující“, uzavírají na základě vzájemné shody tuto Smlouvu o koupi osobního motorového vozidla Článek I. Zaplacením kupní ceny uvedené v čl.


II této smlouvy, přechází na kupujícího vlastnické právo prodávaného motorového vozidla. Zákon vyžaduje zvláštní – písemnou – formu pro kupní smlouvu pouze v případě, že je předmětem koupě nemovitost (viz § 5NOZ). Prodávající dále prohlašuje, že mu ke dni prodeje nejsou známy žádné závady na vozidle a ani žádné nezamlčel.


Na přepis auta, neboli také přepis vozidla , vám bude stačit jen pár jednoduchých úkonů. Pokud jste už auto někdy v minulosti prodávali, zapomeňte na starý známý postup, který zahrnuje odhlášení a následné přihlášení na nového majitele. Quick, Simple, Easy to Use.


Smlouva o prodeji vozidla

Písemná forma se vyžaduje, je-li předmětem koupě věc nemovitá. V případě, že do právního vztahu vstupuje více osob, vyžaduje se, aby jejich projevy byly na téže listině. Tato vzorová kupní smlouva na auto je podle občanského zákoníku. Co dělat a jak kompetentně uzavřít smlouvu o prodeji vozidel tak, aby byla operace co nejbezpečnější pro sebe? Náležitosti kupní smlouvy o prodeji motorového vozidla.


Pokud se bavíme o nutných náležitostech smlouvy, tak při nákupu ojetého auta je dobré rozlišovat mezi náležitostmi, které ve smlouvě musí být, jinak je neplatná, a dalšími informacemi, které je také vhodné do kupní smlouvy začlenit. Máme pro vás neprůstřelný vzor vypilovaný právníky. Pokud se vám to nestalo osobně, dost možná jste už o podobném případu slyšeli. Vedle stočených tachometrů jsou všemožně „zohýbané“ kupní smlouvy na.


Zde je pro vás ke stažení kupní smlouva na auto vzor. Tuto vzorovou smlouvu můžete použít při prodeji vašeho vozu nebo úpravách smlouvy, kterou vám předloží protistrana. Dále beru na vědomí,že prodávající neručí za vady,které vzniknou po prodeji z důvodu normálního opotřebení v důsledku stáří vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky