úterý 26. února 2019

Jednatel

Czech-English dictionary. English words for jednatel include secretary and executive manager. Jednatel musí být zapsán do obchodního rejstříku. Contextual translation of jednatel into English.


Zobrazit profil Zobrazit symboly profilu Zobrazit podobné profily.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Hoge Raad der Nederlanden uvádí, že v nizozemském právu se rozlišuje na jedné straně odpovědnost osoby v postavení jednatel e společnosti na základě neplnění povinnosti řádně vykonávat úkoly, které jí přísluší podle práva obchodních korporací podle článku 2:BW, nebo na základě. Monica has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Monica’s. Příklady použití pro jednatel v anglickém jazyce.


Tyto věty pochází z externích zdrojů a nemusí být správné. Miroslav has jobs listed on their profile.

Petr Valeš podnikatel. Zobrazte si profil uživatele Zdeněk Haštaba na LinkedIn, největší profesní komunitě na světě. Zdeněk má na svém profilu pracovní příležitost. Zobrazte si úplný profil na LinkedIn a objevte spojení uživatele Zdeněk a pracovní příležitosti v podobných společnostech. Můžete v rámci odpovědního servisu pokládat dotazy, které Vám odpoví zkušení odborníci z dané.


Jak už logicky vyplývá z výše uvedeného, jednatel se z pohledu daňového práva považuje za zaměstnance a společnost za zaměstnavatele. Na odměnu se tedy vztahuje sazba daně z příjmů fyzických osob. Zdenek has jobs listed on their profile.


V ČR tato pozice nemá příliš právní oporu. Obvykle se tak označuje manažer, který je členem představenstva společnosti anebo který je jednatelem, který se však bezprostředně nestará o podpisy smluv a nemá hlavní slovo při rozhodování (typicky jednatel -majitel s menšinovým podílem). Někdy se toto označení využívá.


Pokud není stanoveno ve společenské smlouvě či ve smlouvě o výkonu funkce jinak, oznámí jednatel své odstoupení a jeho funkce končí uplynutím jednoho měsíce od doručení tohoto oznámení. A jestliže by jednatel úmyslně obstaral cizí záležitost v rozporu s výslovným zákazem dotčené osoby, příp. Kdo je jednatel společnosti a jaké jsou jeho povinnosti?


Jak se jednatelem stát nebo zařídit jeho výměnu?

Přečtěte si náš článek, kde jsme pro vás shrnuli odpovědi na nejčastější otázky. Jak hodnotí jednatel VHK Vsetín uplynulou hokejovou sezonu? Jak poškodí klub a áčkový tým administativní vyřazení Vsetína z juniorské extraligy?


Komu to pomůže a kdo na to doplatí. Roman has job listed on their profile. Majitel, jednatel Karinext s. Roatán, Islas de la Bahía.


ORIGINÁLNÍ PIVNÍ LÁZNĚ - vyzkoušejte několikrát oceněný originální koncept a procedury, které jsou založeny na perfektním servisu a na použití výhradně přírodních surovin, materiálů a starých léčitelských postupů. Ve zkratce se tedy dá shrnout, že jednatel je přímo zodpovědný a ovlivňuje chod společnosti. EUdict (European dictionary) is a collection of online dictionaries for the languages spoken mostly in Europe. Check spelling and grammar.


Jiří has job listed on their profile.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky