pondělí 25. února 2019

O babišovi bez babiše

Opoziční strany chtějí debatovat o auditu střetu zájmů Andreje Babiše (ANO) na plénu Sněmovny. Audit by podle zástupců opozice měl být také zveřejněn. Nejasná situace ohrožuje příjemce evropských dotací. Po jednání se zástupci ODS, TOP 0 KDU-ČSL a STAN to řekl předseda Pirátů Ivan Bartoš, který schůzku svolal.


Vondráček zpochybnil, označil to za „demagogii s úsměvem“.

Babiše , ale o to, aby byly peníze používány tam, kde jsou potřeba. Diskuzi o trestním stíhání označil za zbytečnou, jelikož se tím zabývají státní zástupci. O Babišovi bez Babiše Kniha O Babišovi bez Babiše jako dárek k jeho šedesátým narozeninám. Sám Andrej Babiš se zhostil autogramiády Foto: Hans Štembera. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


Andrej Babiš je významný podnikatel, zakladatel a majitel Agrofertu, jedné z největších českých firem, a dnes už také politik, lídr úspěšného politického hnutí, mistopředseda vlády, ministr. Získali jsme detaily z auditu, který Brusel vypracoval kvůli střetu zájmů českého premiéra Andreje Babiše.

Auditoři s definitivní platností konstatovali, že politik porušuje české i evropské zákony, protože se svého holdingu Agrofert zbavil jen na oko. Otázky a odpovědi o tom, jak vznikl dokument, který rozbouřil české i evropské vody kolem premiéra a miliardáře Andreje Babiše. Jak vznikl audit o Babišovi a dotacích pro Agrofert. A proč neznáme Čechy, kteří na něm pracovali? Tato kniha je souborem autentických a necenzurovaných rozhovorů o Babišovi bez Babiše , které vznikly u příležitosti jeho 60.


A co Vaše podpora Andreje Babiše v parlamentních volbách. Nejdřív si řada lidí myslela, že jsem se z pana Schwarzenberga překabátila na pana Babiše - ale to vůbec ne! Přece předtím se jednalo o hlavu státu, to byla volba prezidenta, a u pana Babiše mi šlo hlavně o to, aby se zvedla ekonomická situace v zemi. Zkuste aplikaci “ Bez Andreje”, k 5. DOPORUČUJEME Bez Andreje na fb ZDE.


Peníze z prodeje výrobků těchto firem jdou do kapsy jedinému vlastníkovi – Andreji Babišovi. Tyto peníze mu umožňují. Nakupte knihy za dobré ceny v internetovém knihkupectví Kosmas. Svoje postřehy, názory a. Hamáček ani KSČM nepřišli.


Zemřela žena Ivana Hlinky (†54), kouče šampionů z Nagana!

Obvinila ho ze znásilnění. Jogurty s vyšším obsahem bílkovin: Je reklamní nápis jen tahák. Málokdo zná Andreje Babiše tak dobře jako jeho dlouholetý osobní řidič.


Josef Votava je veselý chlapík. V Agrofertu ho všichni mají rádi a familiárně ho oslovují Pepo. O Andreji Babišovi Pepa nemluví jinak než jako o „šéfovi“. Z rukávu o něm sype jednu neuvěřitelnou historku za druhou. Opoziční lídři se v úterý sešli, aby řešili situaci kolem auditu o údajném střetu zájmů Andreje Babiše (ANO).


Janeček prý tehdy Babišův zájem o politiku vnímal jako upřímný, bez podvodů a švindlů. Ačkoliv jsem k němu nikdy neměl důvěru ani jako k manažerovi, ani k člověku, který by mohl řídit stát nebo politickou stranu. Podle mě není ten typ osobnosti,“ dodává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky