neděle 4. prosince 2016

Anglická obchodní korespondence

We value you as a business partner. Chtli bychom s Vámi dále pokraovat ve spolupráci. We would like to maintain cooperation with you. Doufáme, že s vámi budeme opt spolupracovat.


We hope to have the pleasure of doing business with you again.

DYNDA, Antonín and Eva DYNDOVÁ. Anglická obchodní korespondence. Obchodní a ekonomická angličtina. Stejně se dají rozdělit také dopisy. Psaní dopisů se však budeme věnovat v jedné z našich dalších lekcí kurzu obchodní angličtiny.


Would you like tea or coffee? Navrhuji, abychom zahájili dnešní schzku. Tato příručka je nepostradatelná pro každého, kdo si přeje zlepšit svůj pracovní výkon.

Je nezbytná pro studenty obchodní angličtiny a skvělá pro ty, kdo chtějí přivést svou. Rozšířili jste působnost svého podnikání do zahraničí? V tom případě se jistě nevyhnete kontaktu se svými novými obchodními partnery a nezbude vám, než si osvojit základní pravidla obchodní korespondence. Napsat obchodní dopis anglicky není těžké, měli byste však dbát na dodržování následujícího konceptu: 1. Umět psát dopis v angličtině ať už na maturitní zkoušku, kvůli práci či k osobním účelům, je prakticky nezbytnost. Naučte se psát korektně formální dopis v angličtině.


Po skončení kurzu budete schopen efektivně a. English Business Correspondence. Kurz je zaměřen na efektivní psaní e-mailů a pracovní korespondence v angličtině. Je vhodný pro všechny, kdo komunikují se svými kolegy a obchodními. Phrases for use in business letters. Fráze v obchodní korespondenci.


Pre-Intermediate, Intermediate. Zájemce s mírnou a střední úrovní angličtiny. Jak napsat obchodní dopis Přejít ke vzoru. Pro psaní obchodních dopisů se používají předtisky kvůli snadnějšímu vyplňování.


Předtisk obchodního dopisu ke stažení zde.

Format Book Edition Vydání I. Other contributors Hedvábná, Ivana, author. Znalost pravidel korespondence a „ušití obsahu dopisu na míru“ zvyklostem právě v té které zemi může zakázce velmi pomoci. Seznámení se základy současné anglické obchodní korespondence. Kniha je zaměřená na: úvod a vysvětlení transakce, vzorové dopisy, vazby a fráze s přek.


Publikace je určena pro střední a vysoké školy ekonomického a obchodního směru i pro širokou veřejnost, která se potřebuje co nejrychleji orientovat v zásadách obchodní korespondence. Předpokládá základní znalosti angličtiny. Jistě nám dáte za pravdu, že ke všeobecnému vzdělání patří i znalost zpracování písemností.


INTRODUCTION – seznámení s kurzem (pokud jste zde poprvé, rozhodně doporučujeme prostudovat, usnadní to orientaci v kurzu). WORD and PHRASE analyses’ si rozebereme různé užitečné výrazy, v naší ‘slovní bance’ si vždy pohodlně vyhledáte, ve které lekci se dané slovo objevilo, a budete se moci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky