úterý 13. prosince 2016

Dokument o mravencích

Skrytý pohled Některé druhy hmyzu nelze pouhým okem zahlédnout, neboť mají dokonalou schopnost splynout okolím. Může za to nepřeberné množství tvarů, barev a vzorů, které mají. Unsubscribe from Illuminator? Na to asi přijdete spíš vy než my.


Byznys kontakt: korenar(at)inwentive. Video je sestveno z unikátních snímků ruského umělce fotografa, je zde úžasným způsobem zobrazen život mravenčího dokonale organizovanéhom společenství. Drobné pomůcky připravil. Na jednu stranu některé skvělé záběry, například z pohledu mravenců nebo na stěhující se kolonii, na druhou stranu hloubka podávaných informací mohla být větší, druhů mravenců více. Naše putování po Fiji, tak jak to může zažít naprosto každý.


Pro více informací navštivte náš web a nebo se podíve. Dokument o Fidži aneb ostrovů za dní. Asi som už videl, čo sa týka mravcov všetko a preto sa mi videl tento dokument priemerný. Ale kto je naozajstný fanúšik týchto drobných tvorov odporúčam trilógiu od B. Ondřej Sekora a jeho díla o Ferdovi s červeným tečkovaným šátkem.


Cestovní dokument o Austrálii aneb jak se dá procestovat Sydney, Blue Mountains, Jenolanské jeskyně a překrásné pláže v okolí Jervis bay. Nový Jižní Wales nabízí spoustu. Krátký anglický dokument (2:52min) o překonávání vody za pomoci lodě z vlastních těl. Na pozadí obecného vývoje vědy chce ukázat, jak.


Princip sociogeneze i ve své aplikaci na člověka a lidskou společnost se tak ukazuje jako odvislý od myrmekologických bádání. Wilsonovi prezentována inspirace jejich antropologických myšlenek ve studiích o mravencích. Jak se proměňoval obraz mravenců od pilných rolníků přes socialisty, fašisty a manažery až k počítačovým sítím? Zastánci tvrdého scientistického přístupu by knihu O mravencích a lidech možná ani neměli otevírat, ti, kdo připouštějí určitý aspekt hravosti, nahodilosti i sebeprojekce přítomný v našem poznávání světa, ji snad budou číst s chutí a užitkem.


Opravdu, mají ho v zadečku! Kdysi jsem taky viděla krásný dokument o nejrůznějších druzích mravenců. V hlavě mi utkvěl nějaký velký druh z Afriky či Austrálie, který měl některé jedince vyčleněné jako zásobárny. Ti byli přichyceni někde v podzemních komůrkách a ostatní dělníci je neustále krmili.


Diskusný dokument o budúcnosti financií EÚ. Rozpočet EÚ čelí neľahkej úlohe: dosiahnuť lepšie výsledky za menej peňazí. Očakáva sa, že EÚ bude zohrávať významnejšiu úlohu v nových oblastiach pol. The official catalogue of the 48th International Festival of Science Documentary Films AFO.


Když máte čas jenom na sebe, tak to taky není dobrý. Singles žijí svůj život bez partnera. Někdy radostně a dobrovolně, jindy z nutnosti.


Snahy o změnu vztahové situace jsou ale různé, jak ukazují tři protagonisté dokumentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky