čtvrtek 8. prosince 2016

Vzor faktury

Vyskúšajte bezplatný program na tvorbu a evidenciu faktúr. Bez registrácie a bez akýchkoľvek poplatkov. Stiahnite si jednoduchú aplikáciu na faktúry. Mnohí podnikatelia vystavujú faktúry cez šablónu či vzor v Exceli.


Dnes však existuje aj jednoduchšie a príjemnejšie riešenie, aplikácia iKROS – online faktúry zadarmo. Verným fanúšikom Excelu sme pripravili vzor faktúry, ktorý stačí stiahnuť a môžu fakturovať.

Porovnajte si výhody a vyberte si, čo vám vyhovuje viac. Vystavujte faktúry rýchlo a bezpečne. Faktúra z FakturaOnline.


Jej vystavenie je jednoduché, rýchle a vystavená faktúra je vo formáte Adobe PDF - populárnom univerzálnom dokumentovom formáte. Dobrá rada: Vzor faktúry pre podnikateľa, ktorý nie je platiteľom dane z pridanej hodnoty je možné stiahnuť si TU. Podnikateľ je platiteľom dane z pridanej hodnoty Ak je podnikateľ platiteľom dane z pridanej hodnoty , musí faktúra obsahovať náležitosti podľa zákona o účtovníctve, ale aj podľa zákona o dani z pridanej hodnoty. Její vystavení je snadné, rychlé a vystavená faktura je ve formátu Adobe PDF - populárním univerzálním dokumentovém formátu.


Náležitosti faktury jsou nepřímo definovány hned několika zákony. Jedním z nich je paragraf 13a Obchodního zákoníku, který stanovuje, že každý podnikatel je mimo jiné na všech svých fakturách povinen uvádět údaje o své společnosti včetně jména a názvu, sídle, místě podnikání a identifikačním čísle.

Jelikož má většina začínajících podnikatelů o faktuře špatnou nebo dokonce žádnou představu, vznikla tato stránka, která se tento problém snaží vyřešit a začínajícím podnikatelům poradit, jak takovou fakturu vystavit. Jedná sa o daňový dokla faktúru bez DPH, zálohovú faktúru, proforma faktúru a opravný daňový doklad. Ti z vás, kteří mají často velký počet položek faktury , si můžou vybrat kompaktní řádkování a vměstnat jich víc na jednu stránku. Vzor faktury neplátce DPH kopíruje vzor faktury plátce DPH, ale zjednodušuje jej o položky spjaté s daní z přidané hodnoty.


Ostatní náležitosti zůstávají stejné. Vzorová faktúra je v Exceli. Vystúpte z davu a vytvorte si Vašu unikátnu faktúru, ktorou spravíte dojem na klientov.


Zvoľte si šablonu a farebné prevedenie. Nahrajte logo firmy a podpis. Pridajte možnosť úhrady pomocou QR kódov alebo PayPalu. Vystupte z davu a vytvořte si Vaši unikátní fakturu, kterou uděláte dojem na klienty. Zvolte si šablonu a barevné provedení.


Přidejte možnost úhrady pomocí QR kódů nebo PayPalu. Tento formulář faktury lze jednoduše přepisovat a zadat tak přesně takové údaje, které podnikatel potřebujete. Prohlédněte si vzor faktury zdarma dostupný všem na internetu. Nově byla také rozšířena nabídka interaktivních daňových formulářů , které vytvořila Česká daňová správa.


Do šablon pro faktury , které jsou specifické pro konkrétní služby, můžete zadat množství a jednotkovou cenu za práci a prodej, a dokonce i upravit šablonu faktur tak, aby sloužila jako stvrzenka. Pro jistotu však doporučujeme veškeré náležitosti faktury překontrolovat. Jednoduché a rychlé vystavení faktury , daňového dokladu, zálohové faktury , opravného daňového dokladu.

Pak jsem vyzkoušel Vyfakturuj a od té doby mi vystavování faktur nevadí. Nemusím řešit, co musí na faktuře být, nemusím přepisovat žádné údaje, Vyfakturuj si vše vyplní samo, faktury vypadají profesionálně a jsou rozšířené o prvky, za které jsem zvláště rád (jako například QR kód pro platbu). Vaše faktury i celý iDoklad vždy 1 odpovídají zákonům.


Vytvořte si vzor pravidelné faktury a nechte ji posílat ve správný čas iDokladem za vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky