středa 28. prosince 2016

Epassi lounas

Offer the meal benefit without the distribution of payment cards, prepayments, vouchers, or invoicing for contract catering. Automatic and in real time. A meal benefit provides significant savings to the employer and employee.


Payment Business Developer. The role is based in Stockholm, Sweden but marketing and sales efforts shall cover also Copenhagen. OmaRaha on erityisen kätevä silloin, kun oston summa ylittää henkilöstöedun saldon määrän, esimerkiksi lounas maksaa yli 1€.


Käyttäjät olivat jo odottaneetkin setelimaailmasta irroitettua lounaan aitoa mobiilimaksutapaa. Aidosti itse valmistettua. Ravintolan lounaskausi on päättynyt. Meillä on käytössämme myös seuraavat. Runsas salaattibuffet, tuoretta leipää.


Kermaperunoita, riisiä. Tässä annetut yritystiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. LOUNAS Hengähdä hetkinen kesken kiireisen työpäivän – Tampellan lounas tarjoillaan klo 11–14. Kasvissyöjät on huomioitu omalla lounasvaihtoehdolla joka päivä.


Eläkeläiset ja opiskelijat 8. Kokemusta lounasravintolan pyörittämisestä mielen ry:llä on yli vuoden ajalta. KULMAn kahvila palvelee arkisin 7. Tarjolla on suolaista ja makeaa kahvileipää, sämpylöitä ym. Se jakautuu lounas -, liikunta ja kulttuuri-, työmatka-, sekä hyvinvointietujen (mm. hieronta, hammaslääkäri) lompakoihin, joista työnantaja valitsee yleensä 2–etua.


Nyt kaikki edut on jumissa tuossa paskassa softassa. Erikoiskahvi lounaan yhteydessä 50€. Saariston parhaita makuja.


Aurajoen alajuoksulla, Turun linnan välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan ravintolaan voi poiketa arkisin lounaalle, kahville tai vaikkapa lasilliselle. Mikäli käytössä ei ole älypuhelinta, voi maksun tehdä vaihtoehtoisesti tekstiviestillä (lounaiden maksuissa) tai soittamalla palvelunumeroon. Vessel Bistro on ravintola Jätkäsaaressa aivan Länsi­sataman kupeessa. Arkipäivinä tarjolla lounasta ja iltaisin à la carte. Kaupungintalon ravintola sijaitsee Helsingissä Sofiankadulla.


Epassi lounas

Meiltä saat monipuolisen aamiaisen, herkullisen buffetlounaan, kahvilan suolaiset ja makeat tuotteet sekä kokous-, juhla-, ja tilaustarjoilut. Toimimme iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolana. Lähes kaikki lounasruuat laktoosittomia tai vähälaktoosisia. Keittiömme valmistaa pyynnöstä myös gluteenittomia vaihtoehtoja.


Kaikki lounasannokset saat myös mukaasi! Lisätietoja ruoista ja niiden mahdollisista allergeeneista saat henkilökunnaltamme! Lounas arkisin klo 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky