úterý 30. července 2019

Vízum indie

Podmínky indického elektronického víza (e-VISA) 02. V tomto článku najdete informace o podmínkách, za kterých lze žádat, obdržet a cestovat do Indie na indické elektronické vízum e-VISA. Vízum si musí občan ČR obstarat ještě před odjezdem do Indie , obdržet jej až při příjezdu na hraničním přechodu není možné. A) Indické elektronické turistické vízum e-VISA Touto cestou lze žádat o vízum pro krátkodobou (do dnů) turistickou, obchodní nebo zdravotní cestu do Indie. Az indiai vízumnak két típusa van: Hagyományos vízum , illetve az elektronikus vízum.


E- vízum , doba schválení do hodin.

E-víza do Indie , pokud cestujete letadlem nebo lodí. Vízum do Indie je možné vyřídit na velvyslanectví Indie v Praze nebo, za splnění určitých podmínek, lze vízum vyřídit online. Bliží informace k elektronickým vízům najdete v textu níže - bod 3) Upozornění: od 19. Schválení či nechválení žádosti o vízum se dozvíte skrze Check your Visa Status na stránce klasických víz do Indie. Váš cestovní pas s vlepeným vízem si poté vyzvednete opět na ambasádě, a to ve všední dny mezi 16:a 17:00.


Do Indie je možné cestovať množstvom leteckých spoločností ako napr. Postup vyřízení víz do Indie Jak si vyřídit turistické vízum do Indie ? Zajímavé je, že stránky Indické Ambasády v České Republice jsou pouze v angličtině a ne v jazyce země, které poskytují placené služby, tedy v češtině.

Je nutno dorazit mezi 9. Tv) is igényelhető magyar állampolgárok számára is a következő honlapon. Vízum k návštěvě Indie potřebují jak občané České republiky tak i občané jiné státní příslušností. Změna: Nyní musí žadatelé o vízum podávat žádosti o vízum na ambasádě osobně! Při podání jim budou odebírány biometrické údaje (otisky prstů, fotografie), které mají platnost let.


Turistické vízum do Indie si lze zařídit na indické ambasádě v Praze, nicméně mnohem rychlejší, komfortnější a levnější varianta je tzv. Indie (e- vízum ), které pro vás rádi zařídíme. Tento druh víza má několik omezení (viz níže), přesto cestujících do Indie jej může bezpečně využít.


E- VÍZUM do Indie vyřízeno do až dnů. Pro vstup na území Indie je pro občany České republiky nutné mít platné vízum , které vyrízuje naší agentura Felida online. Klasické vízum do Indie se vydává na maximálně měsíců, typicky s jedním vstupem. Pokud ale kopiemi letenek dokážete, že z Indie plánujete výlet např.


Thajska, s opětovným návratem do Indie , dostanete pravděpodobně povolení k opakovanému vstupu. Tourist Visa lze použít poze na vybraných letištích, přístavech a hraničních přechodech. Až do letošního roku bylo jedinou možností, jak získat vízum do Indie , navštívit pražskou ambasádu nebo využít služeb nějaké zprostředkovatelské agentury. To vše s dostatečným časovým předstihem.


Cesty do Indie to nijak neulehčovalo. Od letoška je vše jinak.

Prvním je elektronická žádost o elektronické turistické vízum eTV. O eTV se žádá v rozmezí od dnů až po dny před odjezdem do země. TV lze získat jako dvou-vstupní a může se o něj požádat jen dvakrát za rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky