čtvrtek 11. července 2019

Offshore bankovní účet

Anonymní bankovní účet je otevírán v offshore bankách a může být otevřen na jméno fyzické osoby jeho majitele i anonymně vlastněné offshore společnosti. Co je to anonymní účet ? Anonymní nebo také offshore bankovní účet je v podstatě běžný účet bez jména. Funguje jako standardní platební konto, ovšem banka, která jej poskytuje, se specializuje na udržení vysoké míry ochrany soukromí – anonymitě.


Offshore bankovní účet

Zakládáme offshore společnosti na Seychelách, Belize, USA (Delaware, Wyoming), Anglii, Marshallových ostrovech, a jiných daňových rájích. Podobně, offshore společnost by měla mít bankovní účet v některé z offshore bank. Naše společnost Vám bude asistovat při založení bankovního účtu (osobního nebo firemního) v Evropě (ve Švýcarsku) v EU (Rakousko, Kypr, UK, LV) v Karibiku (Antigua, BVI, Belize) anebo na ostrovech Seychelles a Mauricius.


Offshore bankovní účty. Některé banky v offshore destinacích však pro otevření účtu vyžadují osobní návštěvu pobočky, ve zvláštních případech mohou ke klientovi samy vyslat jejich zástupce pro ověření. Chtěl jsem otevřít offshore bankovní účet a přesunout tam své úspory, ale nevěděl jsem s kým se o tom poradit. Zjistil jsem, že to není nic těžkého a ani nemusím vycestovat do země, kde banka sídlí.


I když vlivem globálních ekonomických změn si již nelze účet otevřít zcela anonymně, stále existuje mnoho způsobů pro zachování práva na soukromí. Registrujeme odštěpné závody v ČR. Jurisdikce, které majitelům offshore společnosti nabízejí nejvíce soukromí, nemusí být nutně ve stejné jurisdikci jako poskytovatel offshore bankovního účtu. Pobřežní bankovnictví zahrnuje otevření účtu u bankovního účtu mimo zemi, ve které se nachází. To je zejména přípa kdy máte účet ve správných právních nástrojích.


USA mají méně než pět procent světové populace. Firemní bankovní účet offshore společnosti (one man company) v Liechtensteinu, internet banking, platební karty (i bez uvedení jména firmy a držitele karty) s nízkým minimálním požadovaným zůstatkem 300. Cena pořízení offshore společnosti s účtem již od 2. Přestože je Angličanka, je usazená ve Francii a platí zde daně. Je vdaná a má dvě děti.


V souvislosti se zvýšenou kontrolou proti praní špinavých peněz, banka předběžně koordinuje možnost otevření účtu pro offshore společnosti v každém případě zvlášť. Za účelem získání plných výhod využívání offshore podnikání, je obezřetné zřídit bankovní účet u bezpečné a kompetentní offshore finanční instituce. OFFSHORE BANKOVNÍ ÚČTY. Bez offshore účtu zkrátka světem podnikání neproplavete. Malgen Vám bude při založení k ruce.


Anonymní offshore bankovní účet umožňuje díky vysokému standardu bankovního spojení právo na soukromí a zabezpečit vlastní kapitál. Po smrti matky zdědila byt na severu Londýna, a aby z něj něco měla, rozhodla se ho pronajímat. Navzdory mainstreamovému tvrzení, že offshore banky a offshore bankovnictví není bezpečné, je na ústupu a vlády světa tvrdě bojují proti jejich existenci, je skutečnost naprosto opačná. Proto již nelze založit 1 anonymní bankovní účet. Bez soudního příkazu tak nemohou vydat žádné informace o svých klientech ani o jejich kontu.


Bankovní převody mohou být provedeny prostřednictvím. Dnes je slovo „ offshore “ již poměrně známé. Pod tímto souhrným označením můžeme označit přímo založení offshore společnosti, daňové ráje a zřízení bankovního účtu v zahraničí. Hlavním důvodem zájmu o offshore je vysoká míra ochrany soukromí a podstatně nižsí zdanění než v České republice.


Pokud někdo uvažuje o založení offshore společnosti, je to často z důvodu, že potřebuje přesunout finanční prostředky na anonymní bankovní účet v daňovém ráji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky