pondělí 1. července 2019

Nákup firmy

Nákup a prodej fungujících firem. Do databáze zařazujeme jenom zdravé a zavedené firmy - prohlédnéte si aktuální nabídky firem. S produkty, co tak dobře znáte, se dá pracovat snadněji, kreativně přistupovat k řešení problémů a hladce spolupracovat.


Zaměřujeme se na prodej firem střední a menší velikosti , které mají roční tržby přes deset až po stovky mil. Prodejem velmi malých nebo neaktivních (spících) společností se z důvodu minimální poptávky investorů nezabýváme. Z následné synergie mohou profitovat obě strany.

Je možné, že řada činností je lépe organizována u Vás. Může se ale také stát, že převezmete i dobré zkušenosti firmy , se kterou se spojíte. Abyste si mohl vybrat tu správnou firmu, rádi Vás doprovodíme při získávání podkladů pro Vaše rozhodnutí.


Jste podnikatel, kterému je Česká republika již příliš malá, a chcete dále růst, například akvizicí nějaké vhodné firmy v blízkém či dalekém okolí? Přemýšlíte, jak tuto expanzi financovat? Prodeje firem děláme již více než let, a proto Vás provedeme bezproblémovým prodejem nebo koupí firmy od A až do Z. Diskrétně, seriózně, profesionálně. Hledáte nejbližší pobočky LEVNÝ NÁKUP ve svém okolí?


Na vaší adresu bohužel ještě nezavážíme vlastními chladícími vozy.

Bedýnku vám i tak můžeme doručit pomocí přepravní společnosti. Nemůžeme vám ale nabídnout chlazené produkty, které by bez patřičných přepravních podmínek nepřežily cestu – maso, mléčné. Principy ochrany soukromí na Košík. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění.


Děkujeme Vám Beru na vědomí, že tento web používá k vylepšování služeb soubory cookies. Analýza může zahrnovat jak vyhledávání akvizičních. Zvažujete-li rozšíření svého podnikání převzetím jiné firmy , jsme připraveni vám poskytnout své služby nejen v průběhu transakce, ale i po jejím provedení. Vytipujeme Vám nejvhodnější cílovou společnost. Definujeme silné a slabé stránky kupovaného podniku.


Pomůžeme vám při smluvním vyjednávání. Kahovská, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy , majitelé, vedení firmy , založení a vznik obchodní společnosti. Najděte si zajímavou perspektivní práci. Zde zveřejňujeme základní informace o nabízených firmách na prodej.


Kromě těchto společností evidujeme desítky dalších, které Vám můžeme nabídnout v případě Vaší konkrétní oborové poptávky. Co je B2B program a B2B portál? B2B program je program určen pro všechny právnické osoby, které nakupují nebo mají zájem pravidelně nakupovat na CZC, mají přístup k B2B portálu, individuálním nabídkám a mohou čerpat další výhody.


Záleží na Vás, jestli je projdete všechny nebo se zaměříte jen na tu část, se kterou potřebujete pomoct a poradit. V každém kroku je odkaz, na který lze kliknout a přesměruje Vás na konkrétní návod.

Přihlaste se ke svému účtu na Amazon - pokud jej ještě nemáte, zaregistrujte se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky