čtvrtek 25. července 2019

Oddlužení firmy

Také firmy se v současné době často dostávají do finanční krize a nejsou schopny dál čelit svým nesnázím. Na českém trhu již několik let působí řada anonymních podnikatelských subjektů, které nabízejí „ oddlužení firem“ formou převodu zadlužené firmy na jiného vlastníka bez následné odborné správy a dohledu nad společností. Další velmi častý pojem používaný v oblasti ozdravení firem je oddlužení firmy.


Abychom si jej vyjasnili, je třeba vědět, co znamená slovo dluh. Dluh je nesplněný závazek. Tudíž oddlužit je zbavit někoho jeho závazků.

Oddlužení se dá udělat mnoha způsoby. Nabízíme odborné poradenství v oblasti insolvence (osobních bankrotů) v rámci celé Moravy. Díky námi dosazené, výkonné osobě pro jednání s věřiteli a úřady se již nebudete muset účastnit žádných nepříjemných schůzek a jednání. Získáte potřebný nadhle klid a zároveň čas na řešení vlastních nově výdělečných činností. Jsme nadační fond zřízený za účelem pomoci lidem v dluhové pasti s ohledem na novou právní úpravu, díky které může o oddlužení požádat téměř každý.


Připravíme Vaši žádost o oddlužení včetně všech podkladů. Pomůžeme i Vám a to zdarma, rádi a rychle. Popis firmy Nabízíme kompletní realitní servis, odhad nemovitostí, oddlužení nemovitosti a vypracování daňového přiznání k daní z převodu nemovitostí.

Když se člověk ocitne v dluhové pasti , je to velice nepříjemné a pro velké firmy je to také opravdu problém. Poskytujeme právní a daňové poradenství. Tímto bych chtěl poděkovat a doporučit p. Bohužel jsem vážně onemocněl a nezvládal jsem všechno platit, došlo to všechno do exekuce a když mi přišel dopis, že je dražba mého zrekonstruovaného bytu, dostal jsem strach, že přijdu o bydlení. Reagujeme na situaci, kdy denně v Evropě padá do likvidace 6firem.


My to vidíme jako něco, co by mohlo být řešeno jednak včasnou restrukturalizací firmy , a pak je tam to oddlužení , ta lhůta do tří let, kde je ale řada výjimek pro případy, kdy by toho mohlo být zneužito,“ vysvětlila Radiožurnálu Jourová. Firmy na oddlužení Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kdo jste v poslední době nebo někdo ze známých, řešili osobní bankrot? Nemám známé právníky, náš případ je složitý a nedali bysme návrh sami dohromady.


Ono asi vypadá lépe příslib oddlužení od firmy , která si za to nechá zaplatit, ale většina těch organizací funguje tak, že dáš peníze dopředu, a oni teprve potom zjišťují, zda na oddlužení vůbec dosáhneš. Právnické i fyzické osoby, ať již podnikající či nepodnikající, se mohou dostat do situace, kdy nejsou schopny plnit své závazky. Tento stav se obecně označuje jako insolvence (úpadek) a platné právo stanovuje způsoby jejího řešení. Dokument přibližuje zásady, průběh insolvenčního řízení a možné způsoby řešení úpadku, a to: konkurs, reorganizaci.


V rámci firem byly vykazovány i živnostenské firmy , které měly IČ a současně žádaly o oddlužení. Snadnější oddlužení lidi příliš neláká, může za to nejistota vůči věřitelům Obrovský nápor zájemců o nové a vstřícnější oddlužení neboli osobní bankrot se nekoná. Lákadlo být opět bez dluhů využívá méně lidí, než se čekalo. Jakmile Vám bude oddlužení schváleno, je třeba postupovat dle pokynů soudu a insolvenčního správce. Pokud budete plnit všechny podmínky schváleného oddlužení a oddlužení Vám nebude zrušeno, pak oddlužení splníte: Buď tehdy, pokud dříve než za tři roky splácení uhradíte 1 svých dluhů.


Firmy pomohou i uškodí Firmy pro oddlužení fungují na českém trhu relativně nově, ale za krátkou dobu jich stačilo vzniknout více než dost.

ODDLUŽENÍ Opava - creditSERVIS. Každý člověk, který si neví rady se svými dluhy, by nejprve měl hledat pomoc v literatuře, od známých a dostatečně se informovat o tom, co je a není k dispozici. V prvních dvou ze třech uvedených případů je potřeba sjednat úvěrový produkt ( oddlužení nemovitosti, konsolidace, přeúvěrování) u slušné (férové) firmy , která nemá v úmyslu si za své služby naúčtovat víc, než kolik uvádí v úvěrových smlouvách k podpisu a to především prostřednictvím poplatku za. Dejte si pozor na soukromé oddlužovací firmy ! Zákon výslovně zakazuje oddlužovacím agenturám zpracovávat návrhy na oddlužení.


Pro zpracování návrhů se vždy obracejte jen na advokáta nebo na některou z akreditovaných společností ze seznamu Ministerstva spravedlnosti ČR. Lidé, kteří si táhnou dluhy z dětství, budou mít jednodušší podmínky oddlužení. Poslanci dnes rovnou v prvním čtení schválili novelu insolvenčního zákona, která lidem nad let, jejichž závazky jsou alespoň ze dvou třetin tvořeny dluhy z dětství, umožní snadnější oddlužení během tří let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky